Forum » Strojna oprema » formatiranje slave diska
formatiranje slave diska
DonMatejo ::
Čao...
Zanima me, kako formatiram disk, ki je nastavljen pod slave, ker mi ga WinXP boot cd sploh ne zazna, kateri program naj uporabim?
Najlepša hvala,
LP Matej
Zanima me, kako formatiram disk, ki je nastavljen pod slave, ker mi ga WinXP boot cd sploh ne zazna, kateri program naj uporabim?
Najlepša hvala,
LP Matej
m.i.h.a. ::
desni klik na ikono moj računalnik (my computer) > Manage > Disk Management ....poiščeš !pravi! disk (običajno je to disk1, disk0 je sistemski), z desnim klik na particijo/disk > format
lahk pa uporabiš tudi kakšen partition magic
lahk pa uporabiš tudi kakšen partition magic
DonMatejo ::
ja ja ja, pozabu sm dopisat... na drugem disku so že particije, formatirane z formati ext2 in raiserFS, ki jih XP ne zazna.... sploh, kot da diska ne bi bilo, čeprav vem, da je... partition magic praviš? še kdo?
jan01 ::
Naredi tako kot je m.i.h.a. povedal. Disk boš v disk management zagoovo videl, le particije bodo ali osivene oz neprikazane
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4938 (3920) | Dejk0 |
» | free program podoben partition magic-uOddelek: Programska oprema | 2929 (1985) | izi12 |
» | [Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8211 (7295) | buneech |
» | trdi disk hitachiOddelek: Strojna oprema | 2157 (1792) | kerrigh |
» | ne vem kako se priklopi diskOddelek: Strojna oprema | 1722 (1515) | MrX |