Forum » Loža » Nightwish se vračajo
Nightwish se vračajo
Chronoboy ::
OmegaBlue ::
Hm.. zanimivo. Če bodo nadaljevali tako kot s prejšnjo pevko bo mogoče celo dobro.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
OmegaBlue ::
Hm nekaj so se skregali in so jo odslovili, se ne spomnim več detajlov.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
Highlag ::
Kot sem na hitro razbral je prejšnji pevki stopila v glavo slava. Zamujala na vaje, postavljala čudne pogoje ...
Never trust a computer you can't throw out a window
Roadkill ::
>> Within temptation > Nightwish
lol.
Drugače je pa tale nova pridobitev še bolj fukiš kot Tarja, tko da upamo, da je še glas na nivoju, pa se lahko nadejamo še kakega dobrega CDja.
Drugače je pa Tarja ratala malo snobovska, ampak je bil glavni razlog, da je nehala sodelovati z bandom menda ta, da se je podala v bolj operne vode.
lol.
Drugače je pa tale nova pridobitev še bolj fukiš kot Tarja, tko da upamo, da je še glas na nivoju, pa se lahko nadejamo še kakega dobrega CDja.
Drugače je pa Tarja ratala malo snobovska, ampak je bil glavni razlog, da je nehala sodelovati z bandom menda ta, da se je podala v bolj operne vode.
Ü
Ejsi_Disi ::
@Highlag: Kot sem na hitro razbral je prejšnji pevki stopila v glavo slava. Zamujala na vaje, postavljala čudne pogoje ...
Jaz sem pa bral, da je v bistvu za vse bil kriv njen tip.
Jaz sem pa bral, da je v bistvu za vse bil kriv njen tip.
Rock n' roll ain't noise pollution!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siddharta - VIOddelek: Sedem umetnosti | 7189 (6789) | Nikec3 |
» | Nightwish - Dark Passion Play (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 4788 (4222) | Volta |
» | gothic metal (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 9530 (7687) | R33D3M33R |
» | Band z ženskim vokalomOddelek: Sedem umetnosti | 2588 (1469) | Stepni Volk |
» | Nightwish razpadajo...Oddelek: Sedem umetnosti | 2293 (1764) | zile |