Forum » Sedem umetnosti » Nightwish - Dark Passion Play
Nightwish - Dark Passion Play
šernk ::
samo paini so bli predskupina, so me pa močno presenetili ko so tako hitro končal, lahko bi še par komadov zažgal
obojni so bli carski, sploh pa show pri nightwish
obojni so bli carski, sploh pa show pri nightwish
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Thagirion ::
Ja pain so dobri ja..sicer sam nisem ravno največji fan od Nigthwish, vendar morem vseeno kakšen tazadnji album malo preposlušat, da slišimo malo..samo prej ga dobit
kako dolgo pa so Nightwish-i igrali?
kako dolgo pa so Nightwish-i igrali?
Volta ::
Vem, tisti premor je bil res pain in the ass. Drugače pa so igrali samo Paini kot predskupina. V glavnem, blo je noro. Nekaj mi sestra teži, da bi jih šla gledat, ker zdaj ni mogla, pa bom morda še v eno od sosednjih držav šel gledat. Ampak to samo morda
// se opravičujem za moj pozen post. Vidim da ste že drugi prej napisali, na 2. stran pa nisem preklopil, saj sploh opazil nisem, da je že tako daleč vse skupaj
// se opravičujem za moj pozen post. Vidim da ste že drugi prej napisali, na 2. stran pa nisem preklopil, saj sploh opazil nisem, da je že tako daleč vse skupaj
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Volta ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simfonični orkester + metalOddelek: Sedem umetnosti | 5064 (3363) | GrimReaper |
» | gothic metal (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 9533 (7690) | R33D3M33R |
» | Nightwish se vračajoOddelek: Loža | 1349 (1209) | Ejsi_Disi |
» | Nightwish razpadajo...Oddelek: Sedem umetnosti | 2293 (1764) | zile |
» | Metal (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11610 (10733) | icek |