Forum » Programska oprema » MSN: ne sprejemam vec sporocil v casu nedosegljivosti ?
MSN: ne sprejemam vec sporocil v casu nedosegljivosti ?
Cokolesnik ::
Kot verjetno veste, Windows Live Messenger (MSN Messenger) podpira sprejemanje sporočil v času, ko uporabnik ni prijavljen v omrežje MSN.
Tudi jaz sem bil tak srečnež do trenutka, ko sem v nastavitvah računa (Windows Live ID) spremenil svoj e-naslov v nek drug poljubni naslov, potem pa registriral nov račun in ga vezal na svoj primarni e-naslov, ki je bil (po novem) na voljo.
Kaj lahko storim? Poskusil sem se prijaviti na drugem računalniku in tudi tam ne prejemam sporočil od ostalih v času nedosegljivosti po tem ko se prijavim v omrežje.
Tudi jaz sem bil tak srečnež do trenutka, ko sem v nastavitvah računa (Windows Live ID) spremenil svoj e-naslov v nek drug poljubni naslov, potem pa registriral nov račun in ga vezal na svoj primarni e-naslov, ki je bil (po novem) na voljo.
Kaj lahko storim? Poskusil sem se prijaviti na drugem računalniku in tudi tam ne prejemam sporočil od ostalih v času nedosegljivosti po tem ko se prijavim v omrežje.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
- spremenilo: Cokolesnik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konec neke dobe: Windows Live (MSN) Messenger odhaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 19979 (15537) | darkolord |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76317 (16958) | tilinho20 |
» | Windows live - MSN - HotmailOddelek: Omrežja in internet | 2931 (2820) | jurre |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9392 (6577) | klemenSLO |
» | Kje dobiti MSN Messenger za Win 98?Oddelek: Programska oprema | 1296 (1233) | ziciko |