Forum » Kaj kupiti » Kateri in kaksen monitor?
Kateri in kaksen monitor?
MRtwister ::
Bom pa se jaz tle postal :) . Isto temo sem dal na mnenjalnik..
Verjetno bom v kratkem kupu en monitor, ker sem ze navelican tega starega 15 palcnika. Tako. Zdej pa ne vem, kaj bi kupu, lcdja, 17 palcnika al pa 19 palcnika. Na voljo imam okoli 100k(+-). Gledal sem malo Samsungovega synchmasterja 959NF(na gambitu ga preko neta prodajajo za 105 000, kar je ceneje kot v italiji) in se mi zdi kar v redu. Se prej pa sem se malce pozanimal o lcdjih, pri temu me zanima, kolko se pozna odzivni cas(Eizov model, ki ima dostopni cas 25 ms je se mi zdi da najboljsi pri lcdjih, samo tolko dnarja pa nimam ) in ali je tista 'zatemnitev', ki nastane zelo moteca al ne(pri igrah). No, to je vse. Malo priporocajte kasn monitor(vrsta, znamka in model) naj kupim. Hvala.
Aja, se pri LCDjih, kaksen mora bit najmanj kot vidljivosti(horizontalni in vertikalni)?
Verjetno bom kupu kar synchmasterja 959NF, samo nisem se cisto preprican. Katere priporocaste?
Mogoce kdo od vas pozna kaksno stran, ki se ukvarja s testiranjem monitorjev?
Verjetno bom v kratkem kupu en monitor, ker sem ze navelican tega starega 15 palcnika. Tako. Zdej pa ne vem, kaj bi kupu, lcdja, 17 palcnika al pa 19 palcnika. Na voljo imam okoli 100k(+-). Gledal sem malo Samsungovega synchmasterja 959NF(na gambitu ga preko neta prodajajo za 105 000, kar je ceneje kot v italiji) in se mi zdi kar v redu. Se prej pa sem se malce pozanimal o lcdjih, pri temu me zanima, kolko se pozna odzivni cas(Eizov model, ki ima dostopni cas 25 ms je se mi zdi da najboljsi pri lcdjih, samo tolko dnarja pa nimam ) in ali je tista 'zatemnitev', ki nastane zelo moteca al ne(pri igrah). No, to je vse. Malo priporocajte kasn monitor(vrsta, znamka in model) naj kupim. Hvala.
Aja, se pri LCDjih, kaksen mora bit najmanj kot vidljivosti(horizontalni in vertikalni)?
Verjetno bom kupu kar synchmasterja 959NF, samo nisem se cisto preprican. Katere priporocaste?
Mogoce kdo od vas pozna kaksno stran, ki se ukvarja s testiranjem monitorjev?
AngelOfDeath ::
Lcd-je je testirala tomshardware pred kratkim.
Gle de firme za crt bi ti priporočal Nokio (sam ne vem če še jih prodajajo). Sicer pa ma samsung dobre ocene na testih.
Gle de firme za crt bi ti priporočal Nokio (sam ne vem če še jih prodajajo). Sicer pa ma samsung dobre ocene na testih.
ender ::
jst sem si pred dvema tednoma kupil Hansol H530 (LCD, 15", 129990 SIT; odzivni čas 25 ms), pa moram rečt, da sem z njim zelo zadovoljen. pač, odzivni čas se nekoliko pozna, vendar mene ne moti
Sodom ::
Jaz imam LG Flatrona... se pravi katodocevasa :)
vredu zadeva je... ravna slika! ;>>> stane pa okrog 79k
vredu zadeva je... ravna slika! ;>>> stane pa okrog 79k
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back
future turns to past, been sent to hell and back
strel ::
Kaj pa tole
Hansol 920eF
Velikost in vrsta ekrana: 19" 0.25 CRT Flat
Maks. ločljivost/frekv. osveževanja: 1792 x 1344 / 75Hz
Horizontalna frekv.: 30~110 kHz
Vertikalna frekv.: 50~160 Hz
Standard: TCO '99
Cena: 99.700,00 SIT
8-O
Hansol 920eF
Velikost in vrsta ekrana: 19" 0.25 CRT Flat
Maks. ločljivost/frekv. osveževanja: 1792 x 1344 / 75Hz
Horizontalna frekv.: 30~110 kHz
Vertikalna frekv.: 50~160 Hz
Standard: TCO '99
Cena: 99.700,00 SIT
8-O
SLO-Security ::
vzami 19" . Jaz sem bil v podobni zagati. Preden bom kupu LCDja, bo minilo še kakšno leto. V tem času pa bodo odpravili te hibe ki se danes pojavljajo pri njih.
KO SE ZAVEŠ [NE]VARNOSTI HTTP://www.SLO-Security.com
NOVO: Na SLO-Security.com sedaj tudi FORUM-2! s strokovnjaki !
NOVO: Na SLO-Security.com sedaj tudi FORUM-2! s strokovnjaki !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater CRT monitor? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6126 (5034) | Tilen |
» | LCDOddelek: Kaj kupiti | 2055 (1343) | osmi |
» | Lcd ali navaden monitor???Oddelek: Kaj kupiti | 1294 (1111) | Popeye |
» | ilyama vs samsungOddelek: Kaj kupiti | 1844 (1436) | koyotee |
» | LitePanel 170 - LCD? ima kdo?Oddelek: Kaj kupiti | 1736 (1355) | freakolowsky |