Forum » Elektrotehnika in elektronika » Centralno daljinsko zaklepanje
Centralno daljinsko zaklepanje
Anton013 ::
Prosim za kakršnokoli pomoč pri vezavi centralnega daljinskega zaklepanja.Imam starega pasata,ki ima že ugrajeno centralno zaklepanje na zračni kompresor,jast pa bi mu rad dodal še daljinca.Imam modul,vendar ne vem kam naj ga priklopim.Najbrž bi ga moral priklopiti na kompresor,vendar bi potreboval kakšno shemo.
www.slo-byte.net
Azrael ::
Ne vem, če ti kaj pomaga navodilo za Sikura avtoalarm in naslednja shema iz tega navodila:
Nekoč je bil Slo-tech.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Azrael ()
No hvala za shemo,če ne meni,bo pa prav prišla komu drugemu.Jast imam spal 80 in sem komaj našel podatke o vezavi,vendar bi vseeno rabil pomoč.Ravnokar sem razkopal tapeto na šoferskih vratih in našel tri žice,z katerimi zadevo zaklepam in odklepam.Centralno zaklepanje imam na zračni kompresor.Žice so naslednjih barv.rdeča,rdeča z rumeno črto in črna z belo črto.Rdeča je plus,ostali ve pa sta najbrž minus,vendar nista masa avta.Ko naredim stik med rdečo-rdečorumeno,mi avto zaklene,ko pa naredim stik med rdečo in črno-belo pa mi avto odklene.Kako naj jast to zvežem na to shemo.?Klikni na link--
spal 80
spal 80
www.slo-byte.net
No malo bolj sem pogledal shemo in videl tudi vezavo za pnevmatiko,vendar jast nimam na konektorju tiste barve žic,ki so na shemi.Vse žice so,razen za power lockingsystem conection jih ni,ali pa so druge barve.Če ima kdo kakšno shemo konektorja bi mu bil zelo vesel
www.slo-byte.net
Azrael ::
Hmm, če manjkajo žice za centralno zaklepanje (vse ostale so in ni nobene viška), tvoj alarm nima možnosti za daljinsko centralno zaklepanje. Poglej še konektor, ki je v alarmu, če na njem manjka 6 pinov je to to.
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam naj zvežem/vklopim to žico, da bo žarnica svetila?Oddelek: Loža | 3714 (3166) | matobeli |
» | nakup rabljenega avta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9874 (7778) | ;-) |
» | Menjava in priklop avtoradijaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5557 (4279) | c0dehunter |
» | Načrt električnega vezjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4180 (3702) | _Dejan_ |
» | AvtoalarmOddelek: Loža | 3048 (2910) | SkIDiver |