Forum » Pomoč in nasveti » Slovenska tipkovnica - težave v messengerju
Slovenska tipkovnica - težave v messengerju
MihaFirst ::
Pozdravljeni!
Imam težave s slovenskimi črkami. Računalnik sem včeraj formatiral in pri formatiranju vse nastavil na slovenščino. Tudi v Control Panelu sem vse nastavil na slovensko tipkovnico, celo odstranil sem US tipkovnico v nastavitvah jezika, v spodnjem desnem kotu okna pa mi še vedno piše EN. V Operi, beležnici ipd. stvar sicer dela, ne pa tudi v messengerju. Kakšna ideja?
Imam težave s slovenskimi črkami. Računalnik sem včeraj formatiral in pri formatiranju vse nastavil na slovenščino. Tudi v Control Panelu sem vse nastavil na slovensko tipkovnico, celo odstranil sem US tipkovnico v nastavitvah jezika, v spodnjem desnem kotu okna pa mi še vedno piše EN. V Operi, beležnici ipd. stvar sicer dela, ne pa tudi v messengerju. Kakšna ideja?
Svasko ::
Eeee to sm iskal!
Imel sem problem, ko sm bil v messengerju, mi je kar samo preklapljalo na EN in sm dajal nazaj in tako brez konca. Potem sm enostavno zbrisal angleški jezik in pri meni se je končalo.
Toda čez kak mesec pa sem ugotovil, da vsem mojim prijateljem dela isto, in to samo, ko se pogovarjajo z menoj.
Zakaj to? Antivirusni nič ne zazna. Kaj naj naredim (razen format c:)
Imel sem problem, ko sm bil v messengerju, mi je kar samo preklapljalo na EN in sm dajal nazaj in tako brez konca. Potem sm enostavno zbrisal angleški jezik in pri meni se je končalo.
Toda čez kak mesec pa sem ugotovil, da vsem mojim prijateljem dela isto, in to samo, ko se pogovarjajo z menoj.
Zakaj to? Antivirusni nič ne zazna. Kaj naj naredim (razen format c:)
Za vsako rit šiba rase!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Messenger - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 923 (790) | M1_Abrams |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76328 (16969) | tilinho20 |
» | moj messenger zaje**** prijateljeOddelek: Pomoč in nasveti | 1313 (1313) | ERGY |
» | Messenger > problem s šumniki & šičnikiOddelek: Programska oprema | 1392 (1330) | iMark |
» | messenger 7.0Oddelek: Programska oprema | 4987 (2763) | Jan987 |