Forum » Strojna oprema » Zlomljen delček na ramu
Zlomljen delček na ramu
>>><<< ::
Na DDR ramu se mi je odlomil en majhen delček, velik približno 1 mm. Zanima me, če bi se ga dalo kako prispajkat nazaj?
Še slika(eden izmed delcev označenih z rumeno se mi je odlomil)
Še slika(eden izmed delcev označenih z rumeno se mi je odlomil)
- spremenilo: >>><<< ()
Meizu ::
Pa kaj si ga metal v zid, da se ti je to zgodilo al kako?
No, konc šaljenja, bom resen.
Če boš sam spajkal, boš zelo veliko tvegal, ker če ne boš previden boš lahko s temperaturo poškodoval/stopil ostale dele vezja, kar pa ne more biti dobro... Pelji na servis Če bodo znali, pol kul, če pa ne bodo, pa pojdi iskat okrog, al pa pač kupi novega...
No, konc šaljenja, bom resen.
Če boš sam spajkal, boš zelo veliko tvegal, ker če ne boš previden boš lahko s temperaturo poškodoval/stopil ostale dele vezja, kar pa ne more biti dobro... Pelji na servis Če bodo znali, pol kul, če pa ne bodo, pa pojdi iskat okrog, al pa pač kupi novega...
Ram je še v garanciji in glih, ko sem ga hotel nazaj poslati(kupljen v spletni trgovini, da mi vrnejo kupnino) vidim tole. Mogoče je keri prostovoljec tule, ki bi mi ga popravil?
#000000 ::
Če boš lotal z kakim jajcom od spajkalnika, znaš skurit komplet ram, mislm da se to lota s plinskim. Pejt na kak gsm servis, oni ponavad delajo s plinom. LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
AngelOfDeath ::
Uporček so meni enkrat na računalniškem servisu poškodovali...
Vprašaj v AGT če popravljajo tole...
Vprašaj v AGT če popravljajo tole...
edit: Slovnica
Malo je problem, ker sem iz MS in nočem naokoli pošiljat, ker lahko nazaj dobim še v hujšem stanju... Garancijo bi lahko uveljavil za ta zlomljen upor?
#000000 ::
Ja probi ane, sej nimaš kej zgubit, nared se budalo in bod tiho da ti je to odletelo, mogoče ne bodo pogruntal da fali
btw. kaj si delu da je sploh stran padl tole ??
btw. kaj si delu da je sploh stran padl tole ??
RAM sem vzel iz računala, pa sem videl, da je malo postrani. Nato sem malo s prstom dregnil, pa je kar padlo dol.
Glede na to, da je kupljeno v spletni trgovini, bi lahko poslal samo tak RAM, brez upora in naj se potem delajo pametne in popravljajo. Upam, da dobim denar nazaj.
Glede na to, da je kupljeno v spletni trgovini, bi lahko poslal samo tak RAM, brez upora in naj se potem delajo pametne in popravljajo. Upam, da dobim denar nazaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: >>><<< ()
JIM22 ::
Tako je. Bodi tiho in pošli ram nazaj. Ne bodo pogruntal da kej fali.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.
Vsi na FB pridružite se itVision :)
Vsi na FB pridružite se itVision :)
icy ::
seveda ravno ta ram je drugacen kot 100 drugih, da mu je slot v napoto. Ko je ven jemal je pac ruknil v rob slota, ali pa je nerodno prijel (se je meni tudi ze zgodilo, samo hitro pospajkamo pa je)
Turtle ::
Vrjetno bodo opazili...če ne pošlji in bomo porihtal,....nič posebnega ni vidt par kondenzatorjev je šlo...
nonenone ::
fantje fantje, to ni lepo, nekaj sam polomit in zahtevat garancijo, že navsezgodi se učite mučkanja, hm, pa lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Prenosniki 2017Oddelek: Kaj kupiti | 11274 (10032) | MTB |
» | Trgovina SOLO.SI = prevaranti.si (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14127 (6603) | dwinxp |
» | Poškodovana matična plošča?Oddelek: Strojna oprema | 1946 (1541) | Keyser Soze |
» | Vračilo ali zamenjava izdelka brez napake (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17494 (15614) | >>><<< |
» | Kje kupiti in poštenostOddelek: Kaj kupiti | 1686 (1190) | AtaStrumf |