Forum » Loža » Alkotest
Alkotest
Gwanaroth ::
Prijatelju kupujemo darilo za rojstni dan. Odločili smo se za alkotest. Ve kdo, kje bi lahko nabavil kakega dokaj natančnega? Nočem tistih igrač, ki pritisneš na gumb in nato zasveti al rdeča al zelena luč v stilu "you can't drive!".
Hočem takega, ki ti izpiše izmerjeno vrednost. Ve kdo kje se ga da kupit in kolikšna je približna cena?
Hvala.
Hočem takega, ki ti izpiše izmerjeno vrednost. Ve kdo kje se ga da kupit in kolikšna je približna cena?
Hvala.
Lights often keep secret hypnosis..
V-i-p ::
Recimo tudi tukaj se ga dobi!
Zanimiva je opomba: Izdelek lahko kupite tudi na bencinskem servisu Logo, Brezovica pri Ljubljani .
Zanimiva je opomba: Izdelek lahko kupite tudi na bencinskem servisu Logo, Brezovica pri Ljubljani .
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
sasojug ::
v vsakem primeru mora biti tvoj prijatelj seznanjen, da elektrnski alkotesti niso merilne naprave, ampak zgolj indikatorji alkoholiziranosti, kar pomeni da rezultati niso vedno točni. Odstopanja so lahko precejšnja, zato jih mora policija redno pošiljati na kalibracijo... v vsakem primeru pa odsvetujem vožnjo pod vplivo alkohola 0.0 mg alko na liter izdihanega zraka.
lp
SaŠo
lp
SaŠo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
koyotee ::
1. Piši smiselne stavke, kajti zadnji to vsekakor ni (odsvetuješ vožnjo z 0.0 promila?)
2. Tu ni prostor za reklame.
Vidim, da me je gandalfar prehitel:)
2. Tu ni prostor za reklame.
Vidim, da me je gandalfar prehitel:)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: koyotee ()
KoMar- ::
Jaz imam tega: http://www.dealextreme.com/details.dx/s...
Zadeva je igračka in ne natančen instrument in se nanjo ne gre zanašati.
ABX ::
Jaz imam tega: http://www.dealextreme.com/details.dx/s...
Odvisno kako hočeš gledat številke, nekdo bo videl da je na pol pijan pa si bo rekel da lahko rukne še eno pivo ali dve preden gre, nekdo drug pa bo spil eno vodo ali dve. :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Na merjenje vpliva veliko faktorjev (to piše tudi v navodilih, ki so zraven): kako pihaš vanj, koliko si jedel tik pred meritvijo in tako naprej... tisti, ki jih uporablja policija, so dosti manj občutljivi na te zadeve.
Recimo meni je po 2 pirih še vedno kazal 0.00, kolegu pa 0.10. Je pa res, da sem tik pred meritvijo pojedel en horseburger :-)
Recimo meni je po 2 pirih še vedno kazal 0.00, kolegu pa 0.10. Je pa res, da sem tik pred meritvijo pojedel en horseburger :-)
;-) ::
sasojug ga bluzi, itak zna sam 2 stavka.
1. Da alkohol meter ni meter ampak je indikator
2. Da je vsak nedolžen dokler mu ne dosodijo (nekak tak)
...pa take fore.
1. Da alkohol meter ni meter ampak je indikator
2. Da je vsak nedolžen dokler mu ne dosodijo (nekak tak)
...pa take fore.
SaOOO ::
koliko pa recimo stanejo alkotesti, ki jih ima policija? predvidevam da so ti malo boljši...
kakšna je pa okvirna cena alkotesta, ki je dokaj zanesljiv in kje se lahko kupi???
hvala lp :)
kakšna je pa okvirna cena alkotesta, ki je dokaj zanesljiv in kje se lahko kupi???
hvala lp :)
;-) ::
V zadnjem tednu sem pihal 3x
1x sem mogo 3x ponavljat ker jim je "jebal" kak jim naj vrjamem da točno dela če že pihanja ne zaznava ok.
1x sem mogo 3x ponavljat ker jim je "jebal" kak jim naj vrjamem da točno dela če že pihanja ne zaznava ok.
Ni ti treba, lahko greš na odvzem krvi
SaOOO: Za "profi" se cene začnejo pri 200, 300 EUR.
SaOOO: Za "profi" se cene začnejo pri 200, 300 EUR.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobiti kratek USB kabelOddelek: Kaj kupiti | 3527 (2645) | Karen |
» | Izdelava vezja za alarm za motorno koloOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4285 (1180) | DimmniBurek |
» | Preizkuševalec napetosti preko izolacijeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1936 (1833) | trek@s |
» | Manjša kamera za video nadzorOddelek: Zvok in slika | 1515 (1315) | gmail |
» | alarm za motorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1808 (1714) | vres.ales |