Forum » Elektrotehnika in elektronika » Preizkuševalec napetosti preko izolacije
Preizkuševalec napetosti preko izolacije
Mazo ::
Alo,
Se da v Sloveniji dobiti preizkuševalec napetosti za DC napetost, kjer se da preizkusiti napetost ne da bi "olupil " žico? (nekje na sredini žice)
Deluje isto kot tisti izvijač, kjer se kabel da na šasijo avtomobila, izvijač na katerem je kabel pa na kabel (+).
Iskal sem že vseposod vendar brez uspeha. Pred kratkim sem videl tako zadevo pri električarju, vendar jaz TELE pozabil vprašati, kje je to stvar kupil
Prosim za pomoč.
LP vsem Slotechovcem
Se da v Sloveniji dobiti preizkuševalec napetosti za DC napetost, kjer se da preizkusiti napetost ne da bi "olupil " žico? (nekje na sredini žice)
Deluje isto kot tisti izvijač, kjer se kabel da na šasijo avtomobila, izvijač na katerem je kabel pa na kabel (+).
Iskal sem že vseposod vendar brez uspeha. Pred kratkim sem videl tako zadevo pri električarju, vendar jaz TELE pozabil vprašati, kje je to stvar kupil
Prosim za pomoč.
LP vsem Slotechovcem
Ne tokovne klešče. Deluje na principu kot preizkuševalec napetosti (šraufenceger, ki ima zadaj en kabel in krokodil klešče na koncu) Kaj iščem je ista fora, sano da se da preizkusiti napetost nekje na sredini kabla, ne da bi olupil žico (v kabel stisne tanko iglo)
Ne, ker tale stvar naredi tako malo luknjo, da se sploh žica ne vidi. Vendar bog ve, kje se lahko dobi
trek@s ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobiti kratek USB kabelOddelek: Kaj kupiti | 3559 (2677) | Karen |
» | Leseno ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1281 (1109) | jelso |
» | prevodna pasta-barvaOddelek: Navijanje | 2427 (2086) | *ziga* |
» | Manjša kamera za video nadzorOddelek: Zvok in slika | 1538 (1338) | gmail |
» | alarm za motorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1839 (1745) | vres.ales |