Forum » Elektrotehnika in elektronika » alarm za motor
alarm za motor
vres.ales ::
no strai bi rabo alarm za motor, zaj pa vem, da so nekoč še bla živosrebrna stikala, a še sploh obstaja to?? če obstaja kje lahko dobim nekaj takega.
Če pa ne obstaja, na kakšen način bi lahko to še rešil, da bi ob spremembi položaja motorja se to pač sprožilo
Če pa ne obstaja, na kakšen način bi lahko to še rešil, da bi ob spremembi položaja motorja se to pač sprožilo
Tilen ::
Ne zeli si tega...
Pri nas pred solo ima en to in vsako uro mu piska. To ce bol pihnes v motor ze tuli...
Ce list pade z drevesa dol na motor zacne tulit.. res noro.
Pri nas pred solo ima en to in vsako uro mu piska. To ce bol pihnes v motor ze tuli...
Ce list pade z drevesa dol na motor zacne tulit.. res noro.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
ja evo motor mora bit postavljen na stran ko je pač naslonjen, in zato bi stikalo tako namestil, da ko bi bil motor v ravnem položaju, da začne piskat
stromar ::
Za 1400 dobiš pri meni dve novi nagibni stikali iz zgornjega linka. Eno 700SIT. Pošljem tudi po pošti
Tukaj sem uploadal shemo in načrt za tiskano vezje slika
Lp
Tukaj sem uploadal shemo in načrt za tiskano vezje slika
Lp
O.o, super hvala za pomoč, mislim, da se nem spravljo tega sam delat, ker je vedno bolj poceni če kupiš nareto ne , se bom vido kaj bo foter reko, še enkrat hvala za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobiti kratek USB kabelOddelek: Kaj kupiti | 3548 (2666) | Karen |
» | Preizkuševalec napetosti preko izolacijeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1952 (1849) | trek@s |
» | Leseno ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1274 (1102) | jelso |
» | Pokanje v zvočnikih 5.1 Logitech Z-5500 THXOddelek: Pomoč in nasveti | 2358 (2137) | mrTwelveTrees |
» | Manjša kamera za video nadzorOddelek: Zvok in slika | 1529 (1329) | gmail |