Forum » Pomoč in nasveti » Home made IRda, win2k in 6210
Home made IRda, win2k in 6210
twosocks ::
Po načrtih sem naredil si IRda doma (DFTS modul, upor 15ohm ter priklop na plato IR header).Imam Win2k, Nokio 6210, BH6 plato, IRcom prgram ter Nokia PC Suite 4. Stvar sem si naredil po načrtih.Kabel je pravilno narejen. Na koncu je na modulu 5V. Na plato je torej tut prov prkloplen. V winsih se mi inštalira Nokia modem (Data 3 na COM 4) ter IRda na na virtual COM3 (a bi se IRda sploh inštalirala, če bi bil kabel napačno narejen?). Tiste rdeče lučke, ki nakazuje IR povezavo v taskbaru, pa ne dobim na noben način.
Če ima kdorkoli krkšenkoli izkušnje, naj mi prosim sporoči.
hvala za prijaznost
Če ima kdorkoli krkšenkoli izkušnje, naj mi prosim sporoči.
hvala za prijaznost
*------------------------------------------------------------------*
Ni podpisa
Ni podpisa
- spremenil: twosocks ()
twosocks ::
Ni podpisa
Ni podpisa
Eric Cartman ::
zanc sm instaliru winse na en ibm pc in mi je tisto irdo skoz nasu racunalnik pa valda brez. no jest sem se jebu kako jo odstrant ;) dej probaj winse se enkrat nalozit ker ti na zacetku pr setting up hardware ponavad najde, ce ne pa poglej v control panel, kjer je bla pr men tista ikona da sem vse skp izklopu. mogoce clo kak M$ update oz. service pack probej. nevem, men so win98 tisto zadevo sami od sebe najdl.
mum can I watch american gladiators?
Eric Cartman ::
ej zdejle sm razmislu, a je mogoce kak jumper na plati da bi vklopu tist irda. mogoce no nevem ;)
mum can I watch american gladiators?
prehlajeni ::
@ twosocks : a drgac ti pa ir povezava dela, se ti poveze nokia in lahko urejas imenik itd., tebe sam mot ker ni une ir ikonce v taskbaru, če te prou razumem?
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Upravljanje PC-ja preko daljincaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5944 (4517) | kulSMS |
» | Simobil-Gprs (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12879 (7641) | [_MW_] |
» | Siemens cx65 in e-mail problem...Oddelek: Mobilne tehnologije | 971 (875) | Brilko |
» | IR - vmesnik za povezavo PC ---- GSMOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2482 (2075) | T0RN4D0 |
» | Nokia-KabelOddelek: Pomoč in nasveti | 1021 (951) | TheHijacker |