Forum » Pomoč in nasveti » Težave z AGP nastavitvami!
Težave z AGP nastavitvami!
BLACKFISH ::
ok! imam kišto :mb gigabyte 7vaxp, amd 2200+, 512 ddr 2700, seagate barracuda 80 gb 7200 ata100, inno3d geforce4 ti4200 64 ddr..
zanima me zakaj 3dmark 2001 se pro pokaže, da imam sideband addressing in fast write disable če sem naložil nov bios f11 v katerem naj bi bil fast write enable kot privzeto!
3d mark drugače pokaže okoli 8600.. kaj je to dobrop ali slabo? in kako lahko vpalim fastwrite... help!
-----------
by tp: ti pa res rad vpiješ ( CAPSAŠ ) v postih, sem ti popravil na normalne črke
zanima me zakaj 3dmark 2001 se pro pokaže, da imam sideband addressing in fast write disable če sem naložil nov bios f11 v katerem naj bi bil fast write enable kot privzeto!
3d mark drugače pokaže okoli 8600.. kaj je to dobrop ali slabo? in kako lahko vpalim fastwrite... help!
-----------
by tp: ti pa res rad vpiješ ( CAPSAŠ ) v postih, sem ti popravil na normalne črke
- spremenil: Predator ()
V-i-p ::
BLACKFISH, pa dobro no, kaj ti pa je? Vse, prav se greš napisat z velikimi črkami, poleg tega da ne govorim o naslovu teme. Daj propravi to, prosim, čimprej .
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zdaj sem probal popravit naslov na : Težava z AGP nastavitvami!
Upam, da je prijelo...
Za velike črke pa se opravičujem... Navada je pač železna srajca!
sorry
Upam, da bo v redu
Kaj mi lahko zdaj kdo pove, kako naj se lotim mojega problema?
Upam, da je prijelo...
Za velike črke pa se opravičujem... Navada je pač železna srajca!
sorry
Upam, da bo v redu
Kaj mi lahko zdaj kdo pove, kako naj se lotim mojega problema?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BLACKFISH ()
Verjameš, da ne morem najt nastavitve za fastwrite...
nikjer ga ni, gledal sem na homepage-u od gigabyte, pobral najnovejši BIOD in nastavitve ni....
Kaj lahko torej drugače nardim?
nikjer ga ni, gledal sem na homepage-u od gigabyte, pobral najnovejši BIOD in nastavitve ni....
Kaj lahko torej drugače nardim?
Za igro Unreal Tournamrnt 2003 pri čisto vsemu na Higher je FPS približno 30, če pa dam character detail na high skoči fps na 80!
Sej ni, da dela slabo ampak mislim, da bi moralo delat boljše!
Sej ni, da dela slabo ampak mislim, da bi moralo delat boljše!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z grafo Inno3D Geforce 6600 gt 128mb AGPOddelek: Strojna oprema | 1915 (1502) | hudychk |
» | Navijanje 6800GT na starem in sedaj na novem sistemu. (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4151 (2895) | tiborrr |
» | Grafična noče delovat na AGP8x?Oddelek: Pomoč in nasveti | 963 (912) | Lith |
» | problemi z 3d mark 2001SEOddelek: Navijanje | 1641 (1304) | boštjan |
» | nForce2 & ATI Radeon kompatibilna?Oddelek: Strojna oprema | 1428 (1205) | eee |