» »

Kateri cms uporabljate?

Kateri cms uporabljate?

jeso ::

Kateri cms uporabljate?

Meni je najbolj všeč MODx.

mte ::

HardFu ::

Typo3 all teh way!
http://codeable.io

bzp ::

Lasten CMS.

bluefish ::

kar lastno sestavljeno stran.

kondratiev ::

Drupal

kekz ::

joomla

festa ::

joomla

IceIceBaby ::

Etomite :)

Wajsmiler ::

Joomla.

dejanslo ::

sem nov pri teh cmsjih, sem pa sprobal samo še joomlo.

zanima me, če je že kdo implementiral popolnoma lasten design in če mi lahko poda kaj tips'n'tricks glede tega? hvala :)
There`s More Than One Way To Do It

mte ::

zanima me, če je že kdo implementiral popolnoma lasten design

Vsaka normalna resna stran ima popolnoma lasten design, tudi cms-ji niso izjema.
lp

dejanslo ::

to mi je jasno. je bil pač dodatni del vprašanja, ki ni bistven..

zadnjič sem mimogrede malo pregledal to joomlo in se mi je zdelo dokaj komplicirano..
There`s More Than One Way To Do It

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dejanslo ()

Tr0n ::

Se eden glas za Typo3.

Za tale CMS rabis orozni list in par tednov casa, da prides v materijo. :)

habermas ::

Joomla!

Sicer ima dolgo krivuljo učenja, ampak zelo zmogljiva.

Tr0n: za tale sajt sem rabil vec mesecev, ne samo tednov, da sem ugotovil kaj in kako in da vse funkcionira po zelji narocnika - ampak sem bil z njim vec kot zadovoljen, saj je prakticno ni ideje, ki je z njim nebi mogel realizirati, res pa je da gre za to ogromno casa, zivcev in iskanja po netu in manualih.

LP
Tomaz

Tr0n ::

Cool.

Jaz se zdaj spravljam k ustvarjanju nove strani in sem si zbral in instaliral Typo3. Zgleda uber mocna zadeva z ogromno (cez 2000) raznimi extensionmi in moduli.

Kaj priporocas za zacetek? Nastudirat osnove in TypoScript ali kje dobit kak template in s z njim igrat? :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

Prvo nujno predelaj Modern Templating tutorial (ki ga najdes na spletni strani typo3.org), po potrebi tudi veckrat, potem pa se kar loti izdelave spletne strani, tako da se bos vsega ucil po korakih oz. po delih, ki jih bos potreboval, brezveze da se lotis sistematicnega ucenja vsega (sicer skodovati ne more, a je vsega za celo leto studija :)), ker bos na koncu zrtvoval prevec casa za premalo uporabnega znanja - ce pa imas casa na pretek pa ti lahko recem samo: go for it! :)

espider ::

Ko je že ravno odprta tema. Ali uporablja kdo wordpress, kot postavitev cms spletne strani? In če, kakšne so izkušnje?

SurfMan ::

Joomla. Naštudiraš ga v parih urah. Vrhunski portal pa postaviš v dveh popoldnevih .

kraftwerk ::

in se en glas za Joomlo ...
sicer nisem noben PHP guru, ampak ce se usedes za en popoldne ga hitr nastudiras, in pol leti samo od sebe ...
sicer sem zacel na Mambotu, ampak isto ti je to ....

BlackOrange ::

Uporabljam Website Baker.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

CMS stran - cena?

Oddelek: Izdelava spletišč
498685 (7350) technolog
»

Kateri CMS

Oddelek: Izdelava spletišč