Forum » Pomoč in nasveti » kratek usb kabel
kratek usb kabel
mte ::
živjo,
Rabil bi čim krajši usb kabel, na eni strani majhen, na drugi večji konektor (fotoaparat, mp3 player, 2.5" zunanji disk). Pod "krajši" imam v mislih par centimetrov, ravno toliko da poleg priključene zadeve ostane plac še za druge konektorje, gre za to da mi ni treba vedno zlagat kabla kamorkoli grem. Ali je kdo mogoče že našel kaj takega? Sem mislil da bom imel srečo v Tech-Trade, kjer so ponavadi dobro založeni s kabli, pa ni bilo nič. Kam bi lahko pogledal?
hvala,
lp matej
Rabil bi čim krajši usb kabel, na eni strani majhen, na drugi večji konektor (fotoaparat, mp3 player, 2.5" zunanji disk). Pod "krajši" imam v mislih par centimetrov, ravno toliko da poleg priključene zadeve ostane plac še za druge konektorje, gre za to da mi ni treba vedno zlagat kabla kamorkoli grem. Ali je kdo mogoče že našel kaj takega? Sem mislil da bom imel srečo v Tech-Trade, kjer so ponavadi dobro založeni s kabli, pa ni bilo nič. Kam bi lahko pogledal?
hvala,
lp matej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domače omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 3871 (2917) | dj_uro |
» | Kakšen HDMI kabel 15m? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 16317 (6702) | jurehaup |
» | Kakšen 20m dolg kabel za internet?Oddelek: Omrežja in internet | 10931 (10540) | imagodei |
» | Krajšanje kabla optične miškeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1458 (1259) | Ursus |
» | UTP s samo 2 paricami ??Oddelek: Strojna oprema | 2432 (1940) | Tomay |