Forum » Omrežja in internet » Router TP-LINK prekine in ne poeže več?!
Router TP-LINK prekine in ne poeže več?!
promocija ::
Pozdrav,
Imam brezžični router TP-LINK TR-WL642G v3 pa me vsaih nekaj ur vrže dol z interneta, nato pa se ne poveže več nazaj?! (Pa to NI tista 24h prekinitev, da ti dodelijo nov IP, pa tudi pri prekinitvi povezave imam da me poveže v 1 sec nazaj) Kje bi lahko bila težava? Imam pa vse nastavitve tovarniške (noben port forward, virtual serverjev.....) vse je osnovno, razn tistih nujnih nastavitev!
Kakšna ideja, please HELP!!??
Router je pa skoraj nov, star 2 mesca, in ga imam na svoj računalnik povezan z kablom.
LP
Imam brezžični router TP-LINK TR-WL642G v3 pa me vsaih nekaj ur vrže dol z interneta, nato pa se ne poveže več nazaj?! (Pa to NI tista 24h prekinitev, da ti dodelijo nov IP, pa tudi pri prekinitvi povezave imam da me poveže v 1 sec nazaj) Kje bi lahko bila težava? Imam pa vse nastavitve tovarniške (noben port forward, virtual serverjev.....) vse je osnovno, razn tistih nujnih nastavitev!
Kakšna ideja, please HELP!!??
Router je pa skoraj nov, star 2 mesca, in ga imam na svoj računalnik povezan z kablom.
LP
ni podpisa
amigo_no1 ::
Resetiraj na default (gumb zadaj) in flashaj na zadnji firmware.
Problemi z samo linijo/voltažo (napajanje) ?
Pri katerem ISPju si ?
Problemi z samo linijo/voltažo (napajanje) ?
Pri katerem ISPju si ?
promocija ::
OK, bom resetiral, pa se naučil kako se updata firmware :)
Ne razumem pa vprašanja v zvezi z voltažo? Ko računalnik odklopim iz elektrike in ga priklopim nazaj potem spet dela normalno nazaj nekaj ur.
ISP je pa Siol
LP
Ne razumem pa vprašanja v zvezi z voltažo? Ko računalnik odklopim iz elektrike in ga priklopim nazaj potem spet dela normalno nazaj nekaj ur.
ISP je pa Siol
LP
ni podpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dd-wrt firmware (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 21518 (5211) | mtosev |
» | ESP8266 ESP-12E (NodeMCU 1.0)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3636 (2481) | dc10 |
» | Nenavaden časovno omejen upad dolvlečne hitrostiOddelek: Omrežja in internet | 3118 (2337) | čuhalev |
» | Težava pri nastavitvi Linksys WRT160NLOddelek: Omrežja in internet | 5029 (4266) | Spajky |
» | Linksys WRT54GL ne dela???Oddelek: Omrežja in internet | 11623 (9134) | Kyou |