Forum » Omrežja in internet » Povezava prekinja
Povezava prekinja
ru14 ::
Pozdravljeni!
Imam Ruter LevelOne n Usb LevelOne. Povezava mi je nekj časa delovala brez problema.
Sedaj je začela pa prekinjati.
Sprva je prekinjalo na nekaj dni, potem ur sedaj pa že minut. Vse bolj pogosto je, tako da je že skoraj nemogoča uporaba interneta.
Ko prekine in grem na osveževanje internetnih povezav ne nejde nobene. Nato pa grem na popravi, kjer odstrani USB 0in nato zopet vzpostavi povezavo z njim pa je ok (sicer samo za neklaj časa).
Ima kdo podobne izkušnje?
Prosim za nasvete kako se temu izogniti, oz. kje naj bi bil problem.
Hvala in
Lp
Imam Ruter LevelOne n Usb LevelOne. Povezava mi je nekj časa delovala brez problema.
Sedaj je začela pa prekinjati.
Sprva je prekinjalo na nekaj dni, potem ur sedaj pa že minut. Vse bolj pogosto je, tako da je že skoraj nemogoča uporaba interneta.
Ko prekine in grem na osveževanje internetnih povezav ne nejde nobene. Nato pa grem na popravi, kjer odstrani USB 0in nato zopet vzpostavi povezavo z njim pa je ok (sicer samo za neklaj časa).
Ima kdo podobne izkušnje?
Prosim za nasvete kako se temu izogniti, oz. kje naj bi bil problem.
Hvala in
Lp
wooted ::
zdravo...sam si lastim enga belkina, in je prekinjalo internet...ti ga prekine že samo ob surfanju ali zraven še uploadaš in downloadaš?
potem je pa router zanič (če res tega vn vrže)...pri meni je blo recimo preobremenjanost zaradi p2p omrežja :S
dule39 ::
Imam podobne težave. Povezavo preko routerja mi prekinja in se včasih poveže ali pa tudi ne. Imam statičen ip.(siol 2Mb). Sprva sem imel priklopljen planet router nakar sem ga zamenjal z novim D-linkom DIR 100 pa se je napaka ponovila čez kakšno uro. Povezave mi ni več uspelo vzpostavit zato sem priklopil direkt na modem (callisto821) in povezava sedaj dela brez problema kar pa ni rešitev. Ima kdo kakšno idejo kaj bi bilo narobe?
dule39 ::
Ni nujno.Povezavo mi prekine tudi, če mi mula ne laufa.Zamenjal sem router z novim ker, sem mislil, da je z njm kaj narobe pa mi isto prekinja. Priklopljene imam tri compe na router kar tudi nebi smel bit problem, ker mi je do sedaj vse delalo ok in se nastavitve niso nič spreminjale.Z direktno povezavo z modemom brez routerja pa zadeva deluje.
hm... pa maš kabl, ki je biv zrav modema prkloplen v router?? da nimaš običnega UTP, ker naj nebi to delal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč - router prekinja povezavoOddelek: Omrežja in internet | 1759 (1523) | shark_nm |
» | Wireless linksys router prekinja!Oddelek: Strojna oprema | 3932 (3241) | Blisk |
» | Katerega od teh 4 routerjev naj vzamem?Oddelek: Kaj kupiti | 3353 (2330) | malinavc |
» | Tezave z routerjem LevelONE FBR-1405TXOddelek: Omrežja in internet | 3697 (3098) | Caligula |
» | problemi z LAN + router povezavoOddelek: Omrežja in internet | 1899 (1768) | majk2000 |