Forum » Loža » Ultrazvok v Lj.
Ultrazvok v Lj.
OldSkul ::
Zanima me, kje se da v Lj. opraviti ultrazvok (trebuha) brez napotnice dohtarja?
Sicer imam eno možnost, ki je blizu mene, samo tja nočem it.
Tnx za odgovore
Sicer imam eno možnost, ki je blizu mene, samo tja nočem it.
Tnx za odgovore
marnit ::
Al plačaš sam al pa se odpraviš na urgenco in rečeš da te zelo boli trebuh...
EDIT: al mogoče iščeš samoplačniške ambulante z UZ?
EDIT: al mogoče iščeš samoplačniške ambulante z UZ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: marnit ()
Phoebus ::
Ne vem če si lahko glih vsak ginekolog privošči spodobno UZ napravo...cene so namreč _ZELO_ (!!!) visoke.
BigWhale ::
Ja, cisto vsak je res nima... Je pa precej taksnih, ki delajo ultrazvok... heh... dvakrat sem rodil, bom pa ja vedel! ;>
madmitch ::
Probaj pri Pušenjaku v Dravjlah. Zdravstveni center Murgle bi tudi znal imeti kakšen ultrazvok.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Zgodovina sprememb…
- spremenil: madmitch ()
ToniT ::
Ultrazvok pri ginekologu je nekaj čisto drugega, kot ultrazvok za druge stvari. Tu ni primerjave!
Drugače pa je tega polno.
Hint:- www.najdi.si
Drugače pa je tega polno.
Hint:- www.najdi.si
BigWhale ::
No, s tistim ultrazvokom, ki jih imajo ginekologi lahko pregledajo notranje organe v trebusni votlini povsem enako kot s katerim drugim tipom naprave. :)
So pa ti 'ginekoloski ultrazvoki' opremljeni tudi z 'nastavkom', za vaginalne preglede. S tistim pa nekemu moskemu malo tezje karkoli pregladajo... ;>
So pa ti 'ginekoloski ultrazvoki' opremljeni tudi z 'nastavkom', za vaginalne preglede. S tistim pa nekemu moskemu malo tezje karkoli pregladajo... ;>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KateterOddelek: Loža | 4165 (1270) | Gospod |
» | Urolog (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17140 (12435) | tony1 |
» | bolečina v predelu trebuhaOddelek: Loža | 12880 (11119) | gddr85 |
» | Malware napada tudi bolnišnične aparatureOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 17289 (15368) | BaToCarx |
» | Zvocno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2785 (2325) | XtX |