Forum » Pomoč in nasveti » Primerjava VPN protokolov
Primerjava VPN protokolov
markob1982 ::
Lep pozdrav vsem
Mene zanima če je kdaj že kdo delal kake primerjave med katerimi od VPN protokolov oz. če je kdo že kdaj kje zasledil kake teste s katerimi bi lahko primerjal določene VPN protokole, kot so Ipsec, L2TP, PPTP, PPP in še katerega drugega. Če ima kdo mogoče karkoli v zvezi z primerjavami bi ga prosil če mi lahko to posreduje, ker bi potreboval za seminarkso nalogo.
Najlepša hvala za vso pomoč
Lp
Mene zanima če je kdaj že kdo delal kake primerjave med katerimi od VPN protokolov oz. če je kdo že kdaj kje zasledil kake teste s katerimi bi lahko primerjal določene VPN protokole, kot so Ipsec, L2TP, PPTP, PPP in še katerega drugega. Če ima kdo mogoče karkoli v zvezi z primerjavami bi ga prosil če mi lahko to posreduje, ker bi potreboval za seminarkso nalogo.
Najlepša hvala za vso pomoč
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domači VPN (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 24610 (10458) | Daniel |
» | WiFi kot v hotelih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3326 (2056) | SeMiNeSanja |
» | Kitajska operaterjem naročila blokado VPN-jevOddelek: Novice / Ostale najave | 9511 (7858) | poweroff |
» | Surface in Windows 10 Enterprise kot storitevOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 7473 (5744) | krneki0001 |
» | Kateri VPN za Android---domov?Oddelek: Omrežja in internet | 1735 (1272) | videc |