Forum » Pomoč in nasveti » Vista in ati radeon problem
Vista in ati radeon problem
tiger100 ::
Kupil sem si notesnik na katerem je vse lepo delovalo 2 meseca. Nato začne štekat vista in sem jo dal nanovo gor. V njem je ati mobility radeon x1600. Problem imam kje dobit driver. Na atijevi spletni strani ni driverja za mobilitiy grafično snel sem si pa driver za navaden radeon ampak ne deluje.
Senitel ::
Poišči driver na strani proizvajalca notebooka. Mobilnih driverjev NV in ATI ponavadi ne dajeta na svoje strani.
Proizvajalec je mariborski TRON. Prejšnji driver sem dol potegnil na atijevi strani in je vse lepo delovalo. Bil je verzija 7.2. Zaj 7.4 pa kar napiše da je namestitev končana v resnici pa ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tiger100 ()
Sem še 1x namestil visto in prav tako ne gre.... En čas inštalira potem pa napiše da se je namestitev končala in se v resnici ni
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tiger100 ()
M@73Y ::
Živ. če si računalnik formatiru in nanovo naložu sistem moraš najprej INSTALIRATI MICROSOFT FRAMEWORK 1, 2, 3 in potem boš lahko normalno inštaliral ati mobility radeon gonilnike. sm meu iste težave. ker ati uporabniški vmesnik deluje na tem microsoftovem pogonu.
lp. matej
lp. matej
..jump into psytrance tunnel..
Mavrik ::
Vista ima že frameworke inštalirane.
Poišči na ATi strani arhiv driverjev, ter namesti 7.2, ki še imajo Mobility driverje za vse serije.
Poišči na ATi strani arhiv driverjev, ter namesti 7.2, ki še imajo Mobility driverje za vse serije.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dell Studio 1555Oddelek: Pomoč in nasveti | 1419 (1187) | JayKay |
» | Nakup prenosnika - Mnenja?!Oddelek: Kaj kupiti | 3083 (2495) | 357M |
» | Novi Catalyst 7.10 gonilniki bi naj prinesli precejšnje izboljšave v zmogljivostiOddelek: Novice / Grafične kartice | 5436 (3667) | SebaR |
» | Ati mobility driversOddelek: Programska oprema | 1487 (1278) | Mih@@ |
» | 8500le & linux ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1061 (834) | jlpktnst |