Forum » Pomoč in nasveti » tipkovnica ne dela
tipkovnica ne dela
levak1 ::
živjo
imam težavo. Kupil sem novo tipkovnico genius slim kkb 2050. Vse tipke delajo razen ena težava je. Ko pri igrici z avtomobili hočeš voziti avto z kurzorji. To pomeni tipko naprej držiš za gas in potem levo in desno in bremza. V glavnem ko držiš gas in hočeš zaviti levo tipka za levo ne prime razen če jo spustiš in še enkrat pritisneš. Posamezno tipka normalno dela razen ko stisneš obe skupaj na naravnost pa levo ali pa desno ne prime. To je tako pri vseh igricah. A mi lahko kdo pomaga?
hvala
imam težavo. Kupil sem novo tipkovnico genius slim kkb 2050. Vse tipke delajo razen ena težava je. Ko pri igrici z avtomobili hočeš voziti avto z kurzorji. To pomeni tipko naprej držiš za gas in potem levo in desno in bremza. V glavnem ko držiš gas in hočeš zaviti levo tipka za levo ne prime razen če jo spustiš in še enkrat pritisneš. Posamezno tipka normalno dela razen ko stisneš obe skupaj na naravnost pa levo ali pa desno ne prime. To je tako pri vseh igricah. A mi lahko kdo pomaga?
hvala
roli ::
Jaz imam Genius Slimstar in mi tudi na PS2 ne sprejema več tipk naenkrat.V primeru,da preklopim na USB pa deluje kot mašinca.
http://www.r00li.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tipkovnica (število hkrati pritisnjenih tipk)Oddelek: Strojna oprema | 1080 (846) | RejZoR |
» | USB vs. PS/2 za tipkovnicoOddelek: Strojna oprema | 2402 (2220) | Key Quest |
» | Tipkovnica (taka da ne piska če sistneš več tipk)-mehke tipkeOddelek: Kaj kupiti | 1591 (1345) | ;-) |
» | tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 1236 (1105) | jeso |
» | tipkovnicaOddelek: Strojna oprema | 1249 (1044) | Privatnik |