Forum » Pomoč in nasveti » zakaj ne delata oba izhoda za mikrofon?
zakaj ne delata oba izhoda za mikrofon?
gavro ::
Lp...zanima me ali moram kaj v nastavitvah nastimati da bi mi sprednji priklop za mikro. delal ker za zvok mi dela spredaj in zadaj za mikro. pa samo zadaj in me moti da mi spredaj ne dela ker bi bil bolj uporaben kot zadaj...mi tega pac niso priklopli ko so sestavljali PC ali moram nastavitve nastavit?
nastavitve so sledece:
nastavitve so sledece:
>>><<< ::
Mislim, da se to s softwerom ne da nastaviti, ampak z jumperji na zvočni kartici.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
All ::
obkljukaj front panel mic..pa bo delal na sprednji priklop, če je fizično na ploščo prikljopleno....če ti slušalke delajo na prednji priklop, potem je po vsej verjetnosli priklopljem tudi mic...če ne..velik sreče s kablčki :-)
gavro ::
pa recimo da zvok malo manj susi pa to...ampak se moram dobesedno dret da se me kooooomaj kaj slisi na mikro...povsod v nastavitvah mam volume do konca ampak glas mi komaj zazna...problem ni v slusalkah sem probal ze na dveh...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postavitev 5.1 zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 6278 (4991) | simnov |
» | Zakaj G disk (system) C pa (boot)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1303 (1129) | brdi |
» | dve težavi v winOddelek: Pomoč in nasveti | 1361 (1062) | buttcrack |
» | Tu objavite vase slikeOddelek: Loža | 3272 (1653) | mavec |
» | Disk in 160 gb podatkov. nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1206 (1090) | Turtle |