Forum » Kaj kupiti » Izkušnje s kompatibilnimi kartušami Emstar
Izkušnje s kompatibilnimi kartušami Emstar
Mobidick ::
Ima kdo kakšne izkušnje s to znamko kartuš? Rabim namreč za HPja ( natančneje to). Originalni (črna in barvna) imata kapaciteto po le 5ml, ti kompatibilni pa črna 15ml in barvna 12ml. Seveda kot vsaka druga kompatibilna kartuša so tudi cenejše od originalnih (če gledaš po količini).
Torej, kakšna je kvaliteta, poraba?
Torej, kakšna je kvaliteta, poraba?
The future is digital!
jeanmike ::
sm glih včeraj bral v neki reviji da po testih sodeč te neoriginalne kartuse ne zaostajajo skoraj nič za originalnimi. Sam imam pa problem z originalno kartuso za Hp deskjet 5740, ko sem kupil novo, je takoj ko sem jo vstavil noter začela razmazovat dokler ni po 1 mesecu crknla, in mi printer javi da je prazna (sprintal sem le 5 barvnih strani), nakar javim HP-ju za težavo in mi odpisejo nej zamenjam kartuso. nikoli več ne bom kupu originala, ker je predrag in pol se ti se kej takega zgodi.
Mobidick ::
Tudi jaz sem bral ta članek (bil je v novici tukaj na ST), samo ni zajete te firme v testiranju. No, za začetek mislim nabaviti črno kartušo in če bom zadovoljen, bom še kasneje verjetno barvno. Skrbi me namreč ravno to, da bi kartuša mazala, oz. poraba bila večja kot z originalno kartušo in se na koncu koncev ne bi splačalo. Drugo pa je tudi sama kvaliteta črnila.
Problem je s tem ja, ker gre za potrošni material, in ti reklamacij ne upoštevajo. Jaz prej na HP 670C tiskalniku z originalnimi kartušami celih 10 let nisem imel težav. Le takrat, ko sem sam polnil staro kartušo, takrat mi je pa mazala potem.
Problem je s tem ja, ker gre za potrošni material, in ti reklamacij ne upoštevajo. Jaz prej na HP 670C tiskalniku z originalnimi kartušami celih 10 let nisem imel težav. Le takrat, ko sem sam polnil staro kartušo, takrat mi je pa mazala potem.
The future is digital!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polnjenje kartušeOddelek: Strojna oprema | 4594 (4395) | mersol |
» | Nakup neoriginalnih kartuš za tiskalnih HP 840COddelek: Kaj kupiti | 1916 (1916) | Scarface |
» | Neoriginalne kartuše+canon= problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 3470 (1112) | GregaS |
» | Kartuše...količina črnila...kje kupiti...Oddelek: Kaj kupiti | 4604 (3962) | Brane2 |
» | Tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3070 (2746) | Alexius Heristalski |