Forum » Kaj kupiti » BFG OC 8800GTS 320mb ali 640mb?
BFG OC 8800GTS 320mb ali 640mb?
Meizu ::
Torej, kaj bi se bolj splačalo? Glede na to, da je 540mb verzija 30k dražja, sklepam, da je vseeno opazno hitrejša? Katero bolj priporočate? Uglavnem citram ny Crysis, da mi bo lepo gladko deloval z DX10 seveda, na resoluciji 1280x1024 ali več...
Aja še moja konfiguracija:
Athlon64 3.0
1.5GB DDR2
Glede na proc - a bi kej zaviral grafo?
Hvala za odgovore!
Aja še moja konfiguracija:
Athlon64 3.0
1.5GB DDR2
Glede na proc - a bi kej zaviral grafo?
Hvala za odgovore!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
M-XXXX ::
Ja procesor bi zaviral grafo.
Razlika med 320 in 640 mb vezijo je smo nekaj %, mogoče se bp pa to poznalo v prihajajočih špili. Sam bi ti priporočal 320mb verzijo
Razlika med 320 in 640 mb vezijo je smo nekaj %, mogoče se bp pa to poznalo v prihajajočih špili. Sam bi ti priporočal 320mb verzijo
dzinks63 ::
Normalno, da z boljšim procesorjem dobiš večji performans. Končni rezultat je vedno seštevek grafične + procesor + ram + osnovna plošča + še kakšna malenkost + ...
Boš pač imel št.slikic/sek primerno tvoji mašini . Če pa boš v prihodnje nadgradil procesor z kakšnim močnejšim na x2 , boš pa spet pridobil nekaj slikic/sek.
Drugače je zadeva takšna, če boš igral na resoluciji do 1280x1024, potem ti je dost 320MB ram, če pa imaš velik monitor z veliko resolucijo , pa vzam drugo z več rama.
Crysisa še ni tu , tako da malo počakaj, da ATI da na sonce svoja nova čudesa, kar bo prav kmalu in se potem po primerjalnih testih odloči katero boš vzel.
Boš pač imel št.slikic/sek primerno tvoji mašini . Če pa boš v prihodnje nadgradil procesor z kakšnim močnejšim na x2 , boš pa spet pridobil nekaj slikic/sek.
Drugače je zadeva takšna, če boš igral na resoluciji do 1280x1024, potem ti je dost 320MB ram, če pa imaš velik monitor z veliko resolucijo , pa vzam drugo z več rama.
Crysisa še ni tu , tako da malo počakaj, da ATI da na sonce svoja nova čudesa, kar bo prav kmalu in se potem po primerjalnih testih odloči katero boš vzel.
Meizu ::
Ja, LCD mam 17, kar mi je čist dost, sem pa ugotovu, da mi je 1280x1024 najlepša resolucija za ta monitor. Torej potem prihranim 30k.
Problem je v procu - pravite, da bo zaviral... Potem lahko s prihranjenimi 30k kupim eno matično, ki podpira AM2 (zdej mam še zmeraj S939), ram mam itak DDR2, tko da nebi smelo bit problem to, disk mi je sata, to tudi ni problem, grafa PCI-E. Torej, kupit bi moral še novo plato in proc.
Bom pa upošteval nasvet dzinksa, pa še malce počakal, kaj zmore ati.
Problem je v procu - pravite, da bo zaviral... Potem lahko s prihranjenimi 30k kupim eno matično, ki podpira AM2 (zdej mam še zmeraj S939), ram mam itak DDR2, tko da nebi smelo bit problem to, disk mi je sata, to tudi ni problem, grafa PCI-E. Torej, kupit bi moral še novo plato in proc.
Bom pa upošteval nasvet dzinksa, pa še malce počakal, kaj zmore ati.
>>><<< ::
Kaj maš od AsRocka ono plato z režami za DDR in DDR2 rami ali kako ti je uspelo S939 in DDR2 skupaj spraviti?
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup grafične kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5361 (4252) | Meizu |
» | AMD 3200 64 in Nvidia 8800 GT (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4278 (3329) | Meizu |
» | prosim za nasvete pri nakupu novega PC-jaOddelek: Kaj kupiti | 2725 (1939) | Adrijan0 |
» | POMOČ PRI IZBIRI KOMPONENT(sam še en n00b ki ne ve kaj rabi)Oddelek: Kaj kupiti | 2864 (2183) | InTenZZive |
» | Primerna grafa za moje računalO! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5343 (4385) | Klemzz |