Forum » Kaj kupiti » Nakup računalnika - vrnitev davka če kupi hrvaški državljan
Nakup računalnika - vrnitev davka če kupi hrvaški državljan
Kebab ::
Kolega je iz Hrvaške in bi pri nas kupil pc.
A ima kdo izkušnje katera trgovina bi to imela urejeno z vrnitvijo mwst in kako to sploh poteka? Kupil bi kot fizična oseba.
A ima kdo izkušnje katera trgovina bi to imela urejeno z vrnitvijo mwst in kako to sploh poteka? Kupil bi kot fizična oseba.
koyotee ::
Z racunom gres na mejni prehod, tam ti uredijo papirje, gres nazaj u trgovino in tam ti vrnejo denar. Pazi, ce bojo slo cariniki klical na hrvasko stran bo tam plaacl davek pa je na istem.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: koyotee ()
OZZY ::
SEVEDA. Tax free obarzec.....Poleg tega bo moral računalnik odpeljati do meje in ga tam pokaazati cariniku. Edino če mu bo verjel na slepo da ga ma. Men so skoraj vedno rekli, naj prinesem kaj mam. če pa je bla večja stvar so šli pa pogledat.
Go with the flow.
kekc ::
Ka pa obratno:
razmišljam, oz. mi diši hrvaški 22% DDV. A je kaka fora, če kupim prenosnik na Hrvaškem, mal sem gledal cene so približno enake kot pri nas, torej profitiram davek? Garancijo dajejo pa tudi nekateri mednarodno, tak da ne bi smelo biti problema.
razmišljam, oz. mi diši hrvaški 22% DDV. A je kaka fora, če kupim prenosnik na Hrvaškem, mal sem gledal cene so približno enake kot pri nas, torej profitiram davek? Garancijo dajejo pa tudi nekateri mednarodno, tak da ne bi smelo biti problema.
Poldi112 ::
Tebi 2% razlikev davku upraviči potne stroške, čas in birokracijo?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
madviper ::
Gre v obe smeri, sam pazi na meji, da ne bojo eni klical drugih. Včasih tud vidijo, če so dovolj skupaj meji. Tak da pazi. Pa stvar moraš imeti pri sebi, kr drugače ne bo šlo (razen če maš koga poznanega na carini).
Obrazec pa tud ni problem izpolnit, sam moraš povedat, pa osebni dokument moraš met s sabo.
Obrazec pa tud ni problem izpolnit, sam moraš povedat, pa osebni dokument moraš met s sabo.
I'd like to do something crazy!
Poldi112 ::
In če te dobijo plačaš poleg davka še kazen.
Where all think alike, no one thinks very much.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povračilo davka od nakupa na HrvaškemOddelek: Loža | 9003 (4705) | 1309976 |
» | Nakup komponent na HrvaškemOddelek: Kaj kupiti | 3935 (2925) | dejansan |
» | Plačilo davka pri nakupu na HrvaškemOddelek: Kaj kupiti | 2109 (1962) | tomaz 06 |
» | Nakup računalnika v avstriji, povrnitev davka?Oddelek: Kaj kupiti | 2929 (2347) | Širajzl |
» | Online nakup iz Nemčije, prevzem na Avstrijski pošti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6707 (5725) | VASkO |