Forum » Strojna oprema » 7600GS
7600GS
wooted ::
kaj veste kje bi najdu navodila kako bi odklenu cevovode??
če vi veste kako to nardit je še bolje, največji problem mi je bios najdt od GT
če vi veste kako to nardit je še bolje, največji problem mi je bios najdt od GT
- spremenil: wooted ()
tle ni sam to...en mi je neki razlagu, sam ni vedu čist točn, pa še link do tistga foruma je zgubu
dzinks63 ::
>en mi je neki razlagu...
ta ti nič razlagu, sam nakladu ti je. Na tej grafični lahko samo frekvenco jedra in rama dvigneš , pa še kake najnovejše driverje si lahko instaliraš. Mogoče še zamenjaš hladilnik z enim boljšim na grafi, da jo še mal boljše naviješ. In to je vse kar lahko narediš. Če ti igre slabo delujejo, pa boš moral razmišljati o nadgradnji takšni ali drugačni.
ta ti nič razlagu, sam nakladu ti je. Na tej grafični lahko samo frekvenco jedra in rama dvigneš , pa še kake najnovejše driverje si lahko instaliraš. Mogoče še zamenjaš hladilnik z enim boljšim na grafi, da jo še mal boljše naviješ. In to je vse kar lahko narediš. Če ti igre slabo delujejo, pa boš moral razmišljati o nadgradnji takšni ali drugačni.
dela vse, jaz bi samo rabil cevovode odklent, temperatura grafe je pa itq največ 40°C
edit: mam problem...ko navijem v nTune se mi nastavitve po 10min kr na default dajo
edit: mam problem...ko navijem v nTune se mi nastavitve po 10min kr na default dajo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: wooted ()
Senitel ::
Ja kako boš odklenil cevovode če jih ni? Pri avtu si si že tudi odklenil še dodatne 4 cilindre?
gavro ::
jst sm svojo geforce navijal v properties od graficne ker sem shranu si neki v register in sem tam overclockal...napis na youtube neki overclocking pa ti bo vrglo neki za geforce pa se znajd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Leadtek A6200TD@6600Oddelek: Strojna oprema | 2477 (1533) | Fatboyslim |
» | slabo delovanje gf 6800leOddelek: Strojna oprema | 1546 (1186) | ljubecan |
» | Gigabyte GeForce 6800 128MBOddelek: Navijanje | 1188 (868) | franci |
» | OC radeon x850pro ... 12 -> 16 pipelines (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5244 (3783) | mtosev |
» | 6800 Le --Kako navit oz. odklent cevovode??Oddelek: Navijanje | 2372 (1230) | SepoX |