» »

Dualboot Vista in XP - skupna uporaba dokumentov, pst...

Dualboot Vista in XP - skupna uporaba dokumentov, pst...

pack ::

Nekako mi je uspelo sčarati na "totalno nekompatibilni" mašini, da imam na enem disku Xp Pro, na drugem Visto Ultimate, na tretjem pa podatke. XPje sem imel že prej, sedaj sem dodal Visto in nastavil, da mi odpira mapo Moji dokumenti od XPjev, isti .pst fajl za Outlook... Vse dela lepo in brez težav. Načeloma. Včeraj se mi je pripetilo, da ko sem po zagonu Viste, odšel še v Xpje, pa mi je najprej štartal Chkdsk in na particiji s "skupnimi" podatki začel v neskončnost loopat "Inserting an index entry into index $0 of file 25". (ckhdsk valjda ne morm prekint, ker imam USB tipkovnico)

Sem pogooglal vse možno, pa nič pametnega našel glede kompatibilnosti med sistemoma razen to, da baje Ms odsvetuje dualboot Viste in XPjev, da se ne smeta diska vidit med seboj, ker drugače pokvari system restore... pa problem pravic na datotekah pri prestavljanju le-teh...

Problem chkdska sem rešil z Win XPE live CDjem in tam naredil chkdsk /f, tako da mi sedaj zopet vse lepo dela. Me pa skrbi, da se mogoče naslednjič tako zašuštra, da bom ob svoje dokumente...

Any ideas?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows Vista zmrzne ob zagonu

Oddelek: Operacijski sistemi
151306 (1146) Duhec
»

windows XP se mi nočejo zagnati (prilagam sliko ekrana)

Oddelek: Pomoč in nasveti
254912 (3597) vbohinc
»

Need Drivers ALL for laptop

Oddelek: Pomoč in nasveti
151541 (1015) jan01
»

Windowsi se mi ne zaženejo????

Oddelek: Programska oprema
311670 (1271) sonceeek
»

HP 6830s in WinXP