Forum » Operacijski sistemi » xp
xp
Ferris ::
evo, da razčistimo naslednja nesoglasja. Tuki ste full načitani in me zanima, če Win XP res delujejo samo na 1,5 GB rama?
Računalničarji pravijo, da delujejo na !,5 GB, domači uporabniki pa, da delujejo tudi na 4 GB.
Torej zanima me vaše mnenje.
Lp
Računalničarji pravijo, da delujejo na !,5 GB, domači uporabniki pa, da delujejo tudi na 4 GB.
Torej zanima me vaše mnenje.
Lp
balocom ::
XP-ji lahko naslovijo do 4GiB RAM-a, a samo če vključiš a.)Execute prevention b.)neko posebno nastavitev (PE*?)
Sicer se pa to vse skupaj ustavi pr nekje 3,5GiB RAM-a.
Sicer se pa to vse skupaj ustavi pr nekje 3,5GiB RAM-a.
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
'FireSTORM' ::
512MB RAM-a je bilo čisto dovolj pri meni...
kaj za vraga moreš vse met da dosežeš 4GB?
Those penguins.... They sure aint normal....
Spc ::
win xp 32 bitna verzija ima mejo pri 4 gb
Ne samo win xp 32 bit ampak 32bitni hardware.
2^32 = 4294967296 = 4096GB
Spc ::
Sem se zmoto ja.
4,096GB sem mislil napisat pa zgleda, da sem se zatipkal in mi ni vejice naredilo čeprav sem jo stislil.
4,096GB sem mislil napisat pa zgleda, da sem se zatipkal in mi ni vejice naredilo čeprav sem jo stislil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spc ()
legice ::
ma sej normaln dela na 256 rama,ker če pa bi sam na 4gb,....rečmo da bi raj ostv na 98 če bi blo tko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 32bit vs. 64bitOddelek: Operacijski sistemi | 7062 (6170) | Blisk |
» | ne zazna 3 G ramov ampak 2558 zakaj ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2993 (2455) | Zheegec |
» | Nova anketa: koliko pomnilnika (RAMa) je v vašem primarnem računalniku? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 9273 (7723) | R33D3M33R |
» | win x64 ali x86? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9433 (8062) | Razerzone |
» | Athlon 64 (Opteron) mashina za Pro/Engineer WildfireOddelek: Kaj kupiti | 1794 (1520) | lopov |