Forum » Operacijski sistemi » device manager ne dela (snap-in creation failed)
device manager ne dela (snap-in creation failed)
GANDALF ::
Živeli.
Torej, problem je tak: noče mi odpret device managerja (snap-in failed to initialize pravi ). Prav tako mi ne prikaže nobenih network povezav, čeprav sem očitno skonektan in vse dela tip top. V bistvu mi vse dela ok, zato ne vem, kaj je winxpje pripeljalo do tega. Probleme mam samo z cdburnerjem, ki je, odkar se to dogaja, nehal pisat. Formatirat se mi pa trenutno ne da, tko da bi blo supr, če kdo ve, kako se ta problemčič reši. lp
Torej, problem je tak: noče mi odpret device managerja (snap-in failed to initialize pravi ). Prav tako mi ne prikaže nobenih network povezav, čeprav sem očitno skonektan in vse dela tip top. V bistvu mi vse dela ok, zato ne vem, kaj je winxpje pripeljalo do tega. Probleme mam samo z cdburnerjem, ki je, odkar se to dogaja, nehal pisat. Formatirat se mi pa trenutno ne da, tko da bi blo supr, če kdo ve, kako se ta problemčič reši. lp
QUAMQUAM VOS FORTES ET VEHEMENS SUNT, EGO VOS CUM FACILE RUMPO
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | linksys wrt54gl in forwardiranje portovOddelek: Omrežja in internet | 1425 (1192) | SmeskoSnezak |
» | Na internet preko mobitelaOddelek: Omrežja in internet | 2565 (2277) | amigo_no1 |
» | Sedem kodekov pod drobnogledomOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2534 (2064) | Mavrik |
» | Adobe ilustratorOddelek: Programska oprema | 856 (776) | martinjaka |
» | RCA Cabel modem Tomson in IP nastavitve ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1367 (1259) | Fury |