Forum » Izdelava spletišč » Flash preko HTML
Flash preko HTML
NeOman ::
Zivjo,
nikoli se nisem pretirano ukvarjal s Flash animacijami, pa me zanima, ce je mogoce, da postavim flash animacijo preko html kode. (primer so reklame na vsaki drugi strani).
Narejen imam page intro, ki se v zadnjih 2 sekundah prelije v background strani (alpha blend). Animacijo bi rad postavil nad elemente HTML. Possible?
Hvala ;).
Edit: OK, sem nastavil transparentno ozadje, naredil 2 layerja, tistega z flashom postavil spredaj, popravil position itd itd ... Edina težava je, da bi rad postavil layer z vsebino strani v ospredje oz. skril (pospravil v ozadje) layer z animacijo.
nikoli se nisem pretirano ukvarjal s Flash animacijami, pa me zanima, ce je mogoce, da postavim flash animacijo preko html kode. (primer so reklame na vsaki drugi strani).
Narejen imam page intro, ki se v zadnjih 2 sekundah prelije v background strani (alpha blend). Animacijo bi rad postavil nad elemente HTML. Possible?
Hvala ;).
Edit: OK, sem nastavil transparentno ozadje, naredil 2 layerja, tistega z flashom postavil spredaj, popravil position itd itd ... Edina težava je, da bi rad postavil layer z vsebino strani v ospredje oz. skril (pospravil v ozadje) layer z animacijo.
- spremenil: NeOman ()
NeOman ::
OK, uredil - lahko zaklenete.
JavaScript funkcija, ki spreminja visibility na layerjih opravi nalogo vec kot odlicno ;).
JavaScript funkcija, ki spreminja visibility na layerjih opravi nalogo vec kot odlicno ;).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flash animacija čez cel zaslon se zatikaOddelek: Programska oprema | 1165 (932) | marco09 |
» | Težave z nastavitvijo layer-jaOddelek: Izdelava spletišč | 1991 (1858) | Bela01 |
» | kako dodati svoje ozadje sliki?Oddelek: Programska oprema | 2312 (2188) | #000000 |
» | Mambo portal in flash animacijaOddelek: Izdelava spletišč | 1599 (1428) | aVToV|S|On |
» | Flash sranjeOddelek: Omrežja in internet | 1683 (1549) | Jeronimo |