Forum » Pomoč in nasveti » dos komande
dos komande
McKacon ::
Zdravo.
mene zanima kaksna je komanda za spremembo varnosti/dostopnosti dolocenemu uporabniku
PS: rad bi omogocil dostop do diska... aja ni nic pametnega pri (Moj Racunalnik > "D:"lastnosti > skupna raba) saj mam WinXP Home... tko da baje ne morem koristiti tega...
Hvala, Urh
mene zanima kaksna je komanda za spremembo varnosti/dostopnosti dolocenemu uporabniku
PS: rad bi omogocil dostop do diska... aja ni nic pametnega pri (Moj Racunalnik > "D:"lastnosti > skupna raba) saj mam WinXP Home... tko da baje ne morem koristiti tega...
Hvala, Urh
karafeka ::
V dosu mislim, da kaj takega ne obstaja. Najbližje je ukaz attrib (za več natipkaj attrib /? )
StratOS ::
jeje997 je povedal, da v XP-jih gre za konzolni ukaz cacls.
Gre namreč za "Sharing and Security" lastnost datoteke/direktorija na medijih torej Security opcijo le te za uporabnika/skupino.
Dodatne informacije/opcije dobiš če odkljukaš simple view v Windows Explorerju. Menu Tools/Folder Options Tab View.
Gre namreč za "Sharing and Security" lastnost datoteke/direktorija na medijih torej Security opcijo le te za uporabnika/skupino.
Dodatne informacije/opcije dobiš če odkljukaš simple view v Windows Explorerju. Menu Tools/Folder Options Tab View.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SMB povezava Winows 10 s Synology NASOddelek: Operacijski sistemi | 3310 (2576) | dukedl |
» | [SQlite] PraviceOddelek: Programska oprema | 953 (885) | luli |
» | Program/Skripta za izpis NTFS pravic izbranega uporabnikaOddelek: Programska oprema | 683 (575) | imagodei |
» | Windows small buissnes server 2003Oddelek: Operacijski sistemi | 1408 (1170) | darkobas |
» | win xp - kako preprecit uporabniku dostop do posameznih mapOddelek: Pomoč in nasveti | 790 (695) | StratOS |