Forum » Zvok in slika » splošni problem z zvočniki
splošni problem z zvočniki
EvilGod ::
A mi zna kdo razložit en problem pri avdio zadevah...
Pri parih stvareh (predvsem starejših) (hifi, stolp, avtoradio...) se mi dogaja da recimo pri manjši jakosti ne delajo vsi zvočniki (recimo se samo visokotonce sliš al pa obratno)... sicer je to verjetn čist normlano ampak se mi zdi da je pri starejših zadevah ta mejna jakost mal višja in kar je najbolj moteče včasih ni ista pri obeh zvočnikih... zanima me če se da to kako popravt, karkol nardit da bi tut pri majhni jakosti spet ok delal, in kolk bi to prbližen stal okvirno...
Pri parih stvareh (predvsem starejših) (hifi, stolp, avtoradio...) se mi dogaja da recimo pri manjši jakosti ne delajo vsi zvočniki (recimo se samo visokotonce sliš al pa obratno)... sicer je to verjetn čist normlano ampak se mi zdi da je pri starejših zadevah ta mejna jakost mal višja in kar je najbolj moteče včasih ni ista pri obeh zvočnikih... zanima me če se da to kako popravt, karkol nardit da bi tut pri majhni jakosti spet ok delal, in kolk bi to prbližen stal okvirno...
- zaklenil: podtalje ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hi-Fi ojačevalecOddelek: Zvok in slika | 1419 (1141) | AnotherMe |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3002 (2256) | shadeX |
» | zvočniki za 230 evrofOddelek: Kaj kupiti | 1815 (1330) | _LoW_ |
» | Center zvočnik je potihoOddelek: Zvok in slika | 1134 (1134) | cojss |
» | "tihi" AC97 na prenosniku ob priklopu zunanjih zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 1314 (1171) | neres |