Forum » Izdelava spletišč » Software za enostavno trgovino ?
Software za enostavno trgovino ?
IceIceBaby ::
Testiral sem oscommerce in zen cart. Oba se mi zdita super, če imaš trgovino z ogromno produkti, ponujata veliko dodatko, dober comunity...
Za enostavno trgovino pa se mi zadeva zdi preveč komplicirana. Kater software bi bil primeren za eno stran na kateri bi bil recimo blog, članki, kakšna mnenja obiskovalcev in poleg tega nekaj (10, 15) produktov, ki jih je možno kupiti.
Zadeva naj bi bila opensource ampak sem pripravljen tudi plačati nekaj malega.
Za enostavno trgovino pa se mi zadeva zdi preveč komplicirana. Kater software bi bil primeren za eno stran na kateri bi bil recimo blog, članki, kakšna mnenja obiskovalcev in poleg tega nekaj (10, 15) produktov, ki jih je možno kupiti.
Zadeva naj bi bila opensource ampak sem pripravljen tudi plačati nekaj malega.
rkasteli ::
Za zlo enostaven katalog bi ti priporočal PHP Catalog, zastonj verzija programa je mislim da ravno to kar iščeš. Pred kratkim sem iskal podobno stvar za manjšo stran in se je zlo dober obnesu.
rkasteli
Zastonj verzija ne omogoča nekaterih stvari, ki jih rabim. Je samo katalog, brez možnosti košarice. Pa tudi drugi moduli + verzije so zanimivi ampak vse skupaj pride že precej drago (700$ :))
Tudi precej komplicirana zadeva.
Uporabil sem Quick.cart (www.opensolutions.org). Skoraj idealna zadeva za moje potrebe.
Uporabil sem Quick.cart (www.opensolutions.org). Skoraj idealna zadeva za moje potrebe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon in drugi trgovci množično uničujejo neprodane izdelkeOddelek: Novice / Ostale najave | 9802 (5687) | jype |
» | Izdelava spletne trgovine - pomočOddelek: Izdelava spletišč | 8272 (6920) | Netrunner |
» | Ocena Moje Spletne Strani www.lap-stand.com (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15698 (9673) | ...:TOMI:... |
» | spletna trgovinaOddelek: Izdelava spletišč | 4597 (3951) | kumer |
» | Kje kupiti VS 2010?Oddelek: Programiranje | 6023 (4658) | urosp |