» »

crpalke crkujejo...

crpalke crkujejo...

DejaVu ::

iscem crpalko, ki je dovolj kvalitetna za nepretrgano delovanje noc in dan. do zdaj sem imel najprej L30 ki je zdrzala kaksni 2 leti, postala glasna in kljub menjavi impelerja ni blo nic boljse! zato sem kupil novo crpalko - L25, ki je z zacetka delala ok, zdaj pa nekje po dobrem pol leta se zacenja oglasat podobno kot stara L30 in jo bom ocitno spet moral zamenjat, ce bom zelel neko tisino.

v cem je problem? a so hydor seltz crpalke slabe za neprekinjeno delovanje? al je mogoce krivo kaj drugega? imam bakren hladilnik od Lade, sistem ima rezervar, tako da odzracevanje ni problem, cevi so vecinoma notranjnega premera 13mm PVC, le dve cevki ki prideta direkt v blok sta silikon in manjsih dimenzij (da mi ne toci).

TESKAn ::

Premisli o kaki manjši črpalki za centralno ogrevanje - IMO bi ti mogla kaka taka brez problema delovat neprekinjeno. Enkrat sem gledal v Merkurju v BTCju, so imeli take manjše variante, z navoji za smrekce gor dat, cena je bila pa okrog 75€ takrat.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Shark-357 ::

Sam uporabljam Maxijet črpalke s katerimi sem zelo zadovoljen. Maxijet MJ1000 dela že tri leta brez kakršnega koli problema, kako leto pa imam tudi Maxijet Power Head MP 1200 katera je še tišja in boljša od Mj modela. Imel pa sem probleme le z MJ750 katera je bila že fuč, ko sem jo kupil, ampak sem žal prepozno odkril, saj sem ji že odrezal kabel in tako nisem mogel uveljaviti garancije.

dolenc ::

Kje pa dobiš te črpalke?

Jst sem našel eno trgovino, sam pri teh trgovinah ko je za akvarije so ponavadi samo potopne, pa rabiš pol še tist priključek da je pretočna. Al ga slučajno zraven dobiš:\ ?

5er--> ::

@dolenc:Za MJ1000 in MJ1200 sem siguren da so potopne in pretočne. V bistvu so pretočne ampak lahko jo tudi potopiš :P. Pumpa brez dodatkov zgleda tako:

Dobiš pa zraven razne nastavke:

dolenc ::

Pol bo kar tale padla ko bo kej $ preveč:). Jih tud drugje dost hvaljo.

JIM22 ::

V tej trgovin sem kupo MJ1000 že pred 4 letom in je bila cena enaka kot je danes. Ja in ta črpalka je potopna in pretočna, tak da se ne rabiš bat.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.

Vsi na FB pridružite se itVision :)

GUFY ::

Tudi sam uporabjlam Maxijet MJ1000 črpalko in sicer že več kot 2 leti pa do sedaj z njo še nisem imel nobenih problemov.

igor0203 ::

MaxiJet pumpe so res super. Tihe in kakovostne.
Drgač so pa dobre tudi Laing pumpe, samo so precej drage. Pritiska imajo ogromno, praktično neslišne, ogromno pokrovov ipd., tako da si jo lahko po svojih željah prilagodiš. Velik + je tudi to, da deluje na 12V in imaš napajanje kar na napajalniku. Edini minus pa je, kot že prej omenjeno, cena.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

tesnenje vodnega bloka?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
131735 (1491) Čmrlj
»

Kje kupiti MAxijet 1000?

Oddelek: Kaj kupiti
141122 (929) jest135
»

Vodna pumpa... (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
966374 (4695) LittleDevil
»

Test črpalk Maxi-Jet MJ 750, Hydor LS 20 in Hydor LS 30 (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
838824 (6536) Jackass
»

Vodna črpalka

Oddelek: Kaj kupiti
322468 (1869) Tic

Več podobnih tem