» »

[visual c#] Save this! (Puška je že v kuruzi)

[visual c#] Save this! (Puška je že v kuruzi)

Beezgetz ::

Živjo,
Skoraj leto bo, kar mam visual c#:D . Od januarja mam tud internet, in iz dneva v dan ugotavljam, da programiranje ne bo za mene;( .
Problem je u tem, da sem že lani naredil nekaj aplikacij, dokaj uporabne za neko določeno stroko. Od kar imam internet sem aplikacije malo razpošiljal okrog, in ljudje te stroke si želijo končnega izdelka8-O . Na tržišču niti ni neke izbire takih programov, razen ene, tada za cd moraš odštet skoraj 400 dolarjev.
Pa ne gre za moj zaslužek. Če prav razumem, s c#-om ne moreš naresti programa, ki bi delal brez net.frameworka, niti takega, da bi se inštaliral (kot kakšna igrica), in resna zaščita ni resna. Gre za to, da bi ga naredil, in ponudil tako kot do zdaj, zastonj.
Te aplikacije, ki sem jih sestavil, imajo velik hendikep. Nisem naredil Save gumba, ker ga ne znam, posledično ni load-a, tako da na koncu aplikacije stisnem tisti gumb na tipkovnici, ki shrani screen...:'(
Seveda bi rad vnesel še en treeview, ki bi vodil evidenco o shranjenih podatkih, in vse te aplikacije spravil pod eno streho.:\

Sem že na kar nekaj forumih iskal primerne kode, pa nikakor ne dobim tistega kar bi rad, ali pa sploh ne dobim odgovora.:8)

Pa me zanima, če si pripravljen, koliko bi tebi vzelo časa in meni denarja za inštrukcije?

Lep pozdrav, Beezgetz

sverde21 ::

Glede na to da iščeš inštrukcije bi pasalo, da bi povedal iz katerih koncev si. :)
<?php echo `w`; ?>

Beezgetz ::

Živjo Sverde,

Sem iz Ljubljane. Lahko se , po mojem, tudi po netu menimo, če si recimo iz prekmurja. Po pravici nisem niti pomislil na to tako. Bolj u smislu jst tebi nekaj kode, ti jo popraviš, dopolniš, jaz izvem kaj rabim in delam naprej. Sem imel v mislih bolj neko kavo, razložim kaj rabim, razložiš koliko ti rabiš, in tko, sem pa fleksibilen, dokaj...
Predvsem rabim primere, sej mi ta teorija ne gre v prakso. Tako kot na tem forumu, ki ja altruistične narave, bi jaz bil pripravljen plačat inštrukcije za učenje save-a in load-a, ter povezovanja form med seboj. Ne želim si postat programer, želim si samo ta program zaključit in it naprej z življenjem.

Upam, da sem malo bolj osvetlil zadevo, če pa te zanima še kaj, prosim vpraši.
Aha, pa najbrž ne boš obogatel s tem da me boš inštruiru, to je za poznavalce en dan dela mogoče dva. Meni jemlje to že nekaj mesecev...
Uat sej ju?

Lep pozdrav, Beezgetz

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[kaj pa dlančniki?] heh, začetniška

Oddelek: Programiranje
101565 (1565) Beezgetz
»

[C#] v linux?

211852 (1255) [MYTiX]
»

Kako do spletne strani?

Oddelek: Izdelava spletišč
61333 (1139) Beezgetz
»

[visual C#] kaj vse rabi imeti, recimo, Šved, da mu dela moja (Slovenska) aplikacija

121956 (1536) Beezgetz
»

[visual C#] dogodek na Form2 sproži dogodek na Form1

101365 (1281) Beezgetz

Več podobnih tem