Forum » Programiranje » [c++] Simulacija klika na misko
[c++] Simulacija klika na misko
'FireSTORM' ::
jaz bi pa rabil zrezek, hladno pivo in dobro bejbo
zdaj ti veš kakšen zrezek mi moraš dat? ali je to svinski, goveji, piščančji...pohan, pečen....
veš kakšno pivo mam rad? union, zlatorog, heineken...
veš kakšen mam okus za ženske?
ne skopari z informacijami
kaj bi dejansko sploh rad?
in boš tudi sam nekaj kode napisal, mi(ali drugi) ti bodo samo pomagali pri pisanju kode
če nočeš...imaš polno source-a na spletu in si ga najdi
najbolje da ti celotno aplikacijo naredimo
ti pa sam svoje ime vpiši za copyright in bo
zdaj ti veš kakšen zrezek mi moraš dat? ali je to svinski, goveji, piščančji...pohan, pečen....
veš kakšno pivo mam rad? union, zlatorog, heineken...
veš kakšen mam okus za ženske?
ne skopari z informacijami
kaj bi dejansko sploh rad?
in boš tudi sam nekaj kode napisal, mi(ali drugi) ti bodo samo pomagali pri pisanju kode
če nočeš...imaš polno source-a na spletu in si ga najdi
najbolje da ti celotno aplikacijo naredimo
ti pa sam svoje ime vpiši za copyright in bo
Those penguins.... They sure aint normal....
*ziga* ::
Bom ze sam dokoncov...jah naredu si bom program, ki bo odpru doloceno aplikacijo, vpisal kode in logiral noter...mam ze kodo za pritisk na tipko, kako premaknt misko, samo se rabim za klik...pa se zanima me kako dobis tiste 'kordinate' da se miska premakne na dolocen del namizja..
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaposlitev pošta in zdravstveni pregled (THC) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20212 (12314) | karnekdo1 |
» | Razvoj pametnega gospodinjskega aparataOddelek: Loža | 2513 (1721) | nejcek74 |
» | Omejevanje klicanja/pošiljanja SMSOddelek: Mobilne tehnologije | 1512 (1230) | Sputnik59 |
» | [T-SQL] Kako vnest podatek v bazo in da ti hkrati vrne id?Oddelek: Programiranje | 2914 (2632) | dmok |
» | Skripta za prijavo na žurko...Oddelek: Programiranje | 1535 (1297) | TheHijacker |