Forum » Omrežja in internet » satelitski internet in televizija
satelitski internet in televizija
first ::
ker je zgornja tema za satelitski internet dokaj stara sem odpru novo.
in sicer zanima me kaj sploh potrebujem za uporabo satelitskega interneta in televizije.....vsako leto smo na počitnicah v kampu dva meseca na hrvaškem (istra) in me zanima kaj potrebujem da bi lahko dostopal tam do interneta in televizije,...torej katero opremo, ponudniki interneta in televizije, na kaj paziti in kaj se splača.....
že v naprej hvala za odgovor
in sicer zanima me kaj sploh potrebujem za uporabo satelitskega interneta in televizije.....vsako leto smo na počitnicah v kampu dva meseca na hrvaškem (istra) in me zanima kaj potrebujem da bi lahko dostopal tam do interneta in televizije,...torej katero opremo, ponudniki interneta in televizije, na kaj paziti in kaj se splača.....
že v naprej hvala za odgovor
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Uporaba koaksialnega kabla v hišiOddelek: Omrežja in internet | 3984 (2036) | scenic16 |
| » | Telekom in A1 dražita pakete (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 89072 (76518) | Cruz |
| » | Telekom brezplačno povečuje hitrost DSL dostopa do interneta (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 66383 (54942) | Senitel |
| » | Sesuvanje modema na SioluOddelek: Omrežja in internet | 1290 (1033) | nejc_ |
| » | Laptop in zunanji monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 4540 (4340) | ant |