» »

Spisek fotoaparatov

Spisek fotoaparatov

Matthew ::

Za seminarsko nalogo moram narediti primerjavo med določeno vrsto npr. izdelkov. Izbral sem si fotoaparate. Vendar, ker na tem področju nisem čisto na tekočem, bi vas prosil, če mi lahko napišete modele, ki bi jih bilo vredno primerjati med seboj. Potreboval bi vsaj 10 modelov (raje več) kompaktnih fotoaparatov, ne SLRjev. Če jih kdo pozna in ima čas, bi mi zelo pomagal. Podatke o njih pa bom potem že izbrskal.

Jakka ::

Predlagam ti, da si izbereš recimo en cenovni rang fotoaparatov ter od vsakega proizvajalca en fotoaparat. Jih opišeš in primerjaš med sabo. Mogoče bi bilo še najbolj aktualno, da opišeš fotoaparate za tam 300-400 eur, saj so ti za večino ljudi najbolj zanimivi.
Za sezname fotoaparatov pa obišči mimovrste in enaa.

bluefish ::

točno tako. Najbolje je, da izbereš modele, ki so na voljo tudi pri nas in so dokaj dobro poznani. Seveda pa je priporočljivo, da modele znanih znamk primerjaš še s kakimi bolj eksotičnimi.

OChack ::

mixi.tv ma tud uredu pošlihtan za iskat, čeprov njihov cenovni razpored ne deluje njabolje
Int€l inside, IDIOT Outside

aljazh ::

Lahko tudi pogledaš kakšen primerjalni test kompaktov in DSLR na e-fotografija.si.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Podvodni fotoapart za enkratno uporabo

Oddelek: Kaj kupiti
167580 (5970) kixs
»

Canon izstopil iz Megapixel dirke (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
11314347 (8293) Okapi
»

Fotoaparat Sony DSC-H3

Oddelek: Zvok in slika
81456 (1244) TOP
»

Kateri DSLR kupit?

Oddelek: Kaj kupiti
92263 (2190) bluefish

Več podobnih tem