Forum » Loža » BB ne dela v živo!!!
BB ne dela v živo!!!
markxxx ::
Zakaj men v živo ne dela slika ampak samo zvok kljub temu da sem na novo naložil WMP;vse ostalo pa lahko normalno gledam???
C2Q 6600,ASUS P5N32-E SLI Plus,nVidia GeForce 470 GTX,6GB DDR2 800Mhz
strictom ::
Dobi si VLC Playerja. Ne rabiš nobenih kodek, nič. Edino lahko bi bral od Reala formate.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
Oprosti STRICTOM ma meni še vedno ne dela oz. kot ga prime dela pa ne dela pa sem potegnu WMP z njihove strani dol tako kot piše pa še vedno nič posnetke pa lahko gledam normalno:NIMAM POJMA KAJ IN KAKO????
korposlav ::
Pozdravljen
Podoben problem je imel sodelavec.Rešili smo ga tako da smo najprej naložili wmp11, nato še neke 2 datoteke ki so mu manjkale za firefox na koncu pa še najnovejše codece ffdshow pa so zadeve začele delat.
lp
Podoben problem je imel sodelavec.Rešili smo ga tako da smo najprej naložili wmp11, nato še neke 2 datoteke ki so mu manjkale za firefox na koncu pa še najnovejše codece ffdshow pa so zadeve začele delat.
lp
Sašo G.
Ja imam WMP11 pa tud une une codece sem potegnu zdaj dol(ff....)katere so pa une 2 datoteke???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WMP11 problemOddelek: Programska oprema | 1059 (1023) | Jenej01 |
» | Težava z zvokom v WMP11Oddelek: Pomoč in nasveti | 1285 (1172) | nonenone |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8471 (7552) | HitriPepe |
» | Windows Media PlayerOddelek: Programska oprema | 2191 (1950) | ;-) |
» | Windows Media Player 11 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10943 (7913) | waLkeR^! |