Forum » Pomoč in nasveti » winml in problemi
winml in problemi
monty ::
živjo
mam win millenium, pa mam en velik problem. Velikokrat se mi pojavi huda izjemna napaka v windowsih(tisto pof.. modro okno.),pa piše da je neka težava s SCSI PORTOM,
bi mi lahko kdo pomagal in povedal kako naj to odpravim
hvala
mam win millenium, pa mam en velik problem. Velikokrat se mi pojavi huda izjemna napaka v windowsih(tisto pof.. modro okno.),pa piše da je neka težava s SCSI PORTOM,
bi mi lahko kdo pomagal in povedal kako naj to odpravim
hvala
- spremenil: monty ()
Gandalfar ::
najprej nam povej konfiguracijo tvojega racunalnika, uporabljase kaksne posebne driverje in druge posebnosti.
monty ::
mam
celerona 633
128 rama
40 seagate disk
...
...
mel sem neke probeleme z grafično kartico, neki z driverji(mam ati 3d rage pro), mi je non stop javljalo napako v macx4.drv. pol sm zamenju driverje in ok, sam ta problem je še vedno. sploh ne vem. kaj lahko to dela kak program?
celerona 633
128 rama
40 seagate disk
...
...
mel sem neke probeleme z grafično kartico, neki z driverji(mam ati 3d rage pro), mi je non stop javljalo napako v macx4.drv. pol sm zamenju driverje in ok, sam ta problem je še vedno. sploh ne vem. kaj lahko to dela kak program?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nvidia dohiteva ATI (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11429 (9457) | matter |
» | Problem - radeon 9000 proOddelek: Pomoč in nasveti | 668 (606) | kuglvinkl |
» | WinME mi delajo hitreje od WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1871 (1485) | daylight |
» | Težave z RadeonomOddelek: Pomoč in nasveti | 1311 (1061) | jc |
» | 3 kompleti gonilnikov za 3dfxOddelek: Zvok in slika | 2316 (1586) | Dalmatinc |