Forum » Pomoč in nasveti » program za gesla ...
program za gesla ...
Enzo77 ::
...ker sem ze pozabil kolk mam pass za arnes, bi rad vedel ce obstaja kak program da bi ti iz ******* naredil geslo v normalni obliki. hvala.
With a license to gib :)
- zaklenil: Gandalfar ()
AngelOfDeath ::
Tak program ne obstaja.
Kontaktiraj arnes pa ti ga bojo vrgli na tistega ki si ga dobil (prvega).
Kontaktiraj arnes pa ti ga bojo vrgli na tistega ki si ga dobil (prvega).
chucki ::
obstaja program BO server
s tem programom lahka tudi izveš druga gelsa! vendar jih moraš okužit z bo serverjem!
s tem programom lahka tudi izveš druga gelsa! vendar jih moraš okužit z bo serverjem!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
bastadu ::
Če imaš geslo v obliki ******* ga lahko konvertaš v znake. Obstaja en program, ki pa žal ne vem imena, sigurno pa obstaja, saj sem ga pred nekaj časa tudi sam imel... Ime ti bo moral nekdo drug povedat.
Jebiveter ::
Naj povdarim, da prej omenjeni program deluje le v win 9x/me/nt/2k ne pa v XP! XPji imajo en cuden a ucikovit sistem, ki ga dosedanji Revelationi ne razbijejo (se:D )
Kakorkoli, ce program zelis, postaj mail!:\
Kakorkoli, ce program zelis, postaj mail!:\
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Gandalfar ::
pozabljeno geslo ti bodo spremenili na arnesu. Poklici jih. Menda so dosti prijazni.
Ostale napisane stvari se da uporabit v zlobne namene => Zaklepam.
Ostale napisane stvari se da uporabit v zlobne namene => Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Facebook več sto milijonov gesel hranil v besedilni oblikiOddelek: Novice / Zasebnost | 9791 (7040) | MrStein |
» | Geslo za po spanju ne dela več - win 8.1 64b (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6198 (5350) | jedateruk |
» | EnaA in njihov katastrofalni sistem za odjavo od spam-a (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 13680 (9805) | fosil |
» | Gambit trade in enaa.com - varnostni fail?Oddelek: Izdelava spletišč | 2779 (2090) | BigWhale |
⊘ | brisanje uporabnikov XP-jaOddelek: Programska oprema | 803 (758) | bastadu |