Forum » Pomoč in nasveti » Kaj se dogaja s prenosnikom
Kaj se dogaja s prenosnikom
mitkos ::
Prenosnik od frendice, ki je IBM ThinkPad, ne deluje. Imela ga je več dni vklopljenega, kakor pravi. Prenosnik je starejši. Problem pa je sledeč. Ko vklopi računalnik, se na začetku prižgejo lučke, nato pa začne utripati rumena lučka za baterijo in računalnik se izklopi. Čudi me tudi to, da če odstranim baterijo se prenosnik sploh noče vklopit. Druga prijateljica ma enak prenosnik in njej dela, tudi brez baterije.
Jst sem prišel do naslednjega zaključka in sicer, da je, ali kabel fuč, oziroma je šel usmernik oziroma pretvornik. Bi sicer probal z kablom od 2 frendice ma je glih v LJ.
Če je že morda kdo imel podobne težave, bo moje razmišljanje potrdil ali ovrgel. Kaj pravte a je kabel z pretvornikom fuč, ali je lahko napaka v prenosniku?
tnx
Jst sem prišel do naslednjega zaključka in sicer, da je, ali kabel fuč, oziroma je šel usmernik oziroma pretvornik. Bi sicer probal z kablom od 2 frendice ma je glih v LJ.
Če je že morda kdo imel podobne težave, bo moje razmišljanje potrdil ali ovrgel. Kaj pravte a je kabel z pretvornikom fuč, ali je lahko napaka v prenosniku?
tnx
ant ::
mogoče ja kaj narobe z napajanjem. probaj zamenjati napajalec ali pa daj polno baterijo v prenosnik in probaj.
kater pa je sploh prenosnik?
LP
kater pa je sploh prenosnik?
LP
mitkos ::
Sem že vštimal. Banalna napaka, nič narobe z prenosnikom. Šla varovalka, vši štekarji so bli brez štroma
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | baterija se ne polniOddelek: Strojna oprema | 19748 (7184) | specing |
» | Težava s prenosnikom HP 6735sOddelek: Pomoč in nasveti | 5370 (4334) | manijak26 |
» | Polit prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16904 (14147) | _koki_ |
» | Računalnik se ne vklopiOddelek: Pomoč in nasveti | 1787 (1496) | rook912 |
» | Na laptopu napačno kazanje baterijeOddelek: Strojna oprema | 1993 (1647) | Pyr0Beast |