» »

težave z orodno vrstico

težave z orodno vrstico

Alyosa ::

Živjo!

Mam to težavo, da ko pridem na namizje mi enostavno izgine orodna vrstica. Slika od ozadja je podalšana do konca dol.
Težava je nastala, ko sm uspešno namestil update za xp in ko se mi je mašina restartala, pridem na namizje in orodna vrstica se pokaže za delček sekunde in nato izgine.
Pogledu sm nastavitve v nadzorni plošči, zbrisal najnovejši update windowsov in stvar še zmeraj ne dela.
Mogoče kdo ve? Hvala že v naprej za odg. 8-O

iskra ::

1. Lahko ti je nekdo nastavil skrivanje orodne vrstice, ko je ne uporabljaš.

2. Lahko ti je kdo znižal višino orodne vrstice na minimum in je zato ni videti. Če vidiš tisto dvojno puščico (gor-dol), ko greš z mišjo na dno namizja, potem samo potegni višino vrstice na tebi ustrezno.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

emmm a mislš da mam 5 let?? 0:) ne se bat noben ni šaru po kompu in noben ni vč spreminju. dejstvo je da so se mi xp-ejci updejtal in je prišlo do restarta. ko prideš na namizje za sekundo vidš orodno vrstico in nato izgine. tut če gledam pod nastavitve orodne in starta se nč ne spremeni.

Nč sm obnovil sistem na včerajšnji dan in vrstica je spet prkazana. Aja pa zanimiw je ta link

LP

Dr Živago ::

samo ni prikazan celoten članek?! a potem je treba najti to datoteko IconCache.db ali kako?? 8-O tudi jaz imam problem s taskbarjem ;(

Zgodovina sprememb…

http://www.anetforums.com/posts.aspx?Th...

tudi ostali imajo podobne probleme tako kot jaz! :\ ta microsoft!

Zgodovina sprememb…

zgleda da k apdejtam en del mi zgine opravilna vrstica. dans je blo isto. pol mi druzga ne preostane da obnovim sistem na par dni nazaj da mi j prkaže.
zej morm posodobitve nekako sklopt al pa sam da zberem naj mi sam tisto posodob za kar mislm da ne bo vplivalo.
drgač pa ful živcirajoče tole use skp.
aja tist fajl je drgač skrit tko da pejd tisto pot kar ti kaže in probi brisat. jst sm pa ni pomagalo ;)

Doktor Živago
http://zivagovblog.blog.siol.net
"Innocence has a power evil cannot imagine" (Pan's Labyrinth)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave z windows 8

Oddelek: Pomoč in nasveti
293103 (2509) mrsofa
»

TeŽava z ikonami na namizju

Oddelek: Pomoč in nasveti
132202 (2079) k4vz0024
»