Forum » Pomoč in nasveti » težave pri zagonu OS
težave pri zagonu OS
polhec_19 ::
lp,
danes sem restartal komp in mi pri zagonu piše da manjka datoteka al pa je poškodovana WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM in ne vem kaj naj nardim, piše da naj vstavim cd WinXP in dam 'r' za popravitev...potem pa natipkam HELP in mam tam en kup ukazov in zdj ne vem ka naj nardim.
slišu sem da bi naj dal FIXMBR al FIXBOOT sam nisem sirugn da ne bom česa zasral. rabim pa danes nujno računalnik, tak da bi vam bil ful hvaležn če bi mi znali čimprej svetovat
hvala
danes sem restartal komp in mi pri zagonu piše da manjka datoteka al pa je poškodovana WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM in ne vem kaj naj nardim, piše da naj vstavim cd WinXP in dam 'r' za popravitev...potem pa natipkam HELP in mam tam en kup ukazov in zdj ne vem ka naj nardim.
slišu sem da bi naj dal FIXMBR al FIXBOOT sam nisem sirugn da ne bom česa zasral. rabim pa danes nujno računalnik, tak da bi vam bil ful hvaležn če bi mi znali čimprej svetovat
hvala
polhec
>>><<< ::
Probaj popravit tako kot piše tukaj.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
polhec_19 ::
ne pomaga.probal sem prvi in drugi korak.prvi je neuspešen,pri drugem pa ko hočem dostopat do mape windows\system32\restore\ javi da nimam dovoljenja
še kaka rešiteV?
še kaka rešiteV?
polhec
>>><<< ::
A nisi probal pritisnit F8 prek boot screenom in potem it v recovery console oziroma če to ne gre, daš CD od XP-jev in daš r, da prideš v recovery console. Potem napišeš v konzolo chkdsk /p in še tisto, kar piše v linku, ki sem ga dal.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win XP hall.dll problemOddelek: Operacijski sistemi | 1006 (885) | Duhec |
» | Windowsi se mi ne zaženejo????Oddelek: Programska oprema | 1681 (1282) | sonceeek |
» | Windows XP - težave z zagonomOddelek: Operacijski sistemi | 2796 (2638) | SebaR |
» | Racunalnik ne vidi vec particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1452 (1298) | Kunte |
» | XPji se ne zaženejoOddelek: Operacijski sistemi | 2978 (2419) | Paramedic |