Forum » Pomoč in nasveti » Explorer.exe error
Explorer.exe error
Tammih ::
Zdravo...
Danes sem namestiu windows xp.. Ko grem v raziskovalec mi po kakšnih 10 sekundah javi error:
Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Error signature:
AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.2180 ModName: nemp4splitter.ax
ModVer: 4.9.4.1 Offset: 0002a65b
The following files will be included in this error report: D:\DOCUME~1\Tammih\LOCALS~1\Temp\76c3_appcompat.txt
Zdeva je strašno nadležna, saj v bistvu ne morem uporabljati explorerja ...
Lepo bi prosiu za pomoč
Hvala
Danes sem namestiu windows xp.. Ko grem v raziskovalec mi po kakšnih 10 sekundah javi error:
Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Error signature:
AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.2180 ModName: nemp4splitter.ax
ModVer: 4.9.4.1 Offset: 0002a65b
The following files will be included in this error report: D:\DOCUME~1\Tammih\LOCALS~1\Temp\76c3_appcompat.txt
Zdeva je strašno nadležna, saj v bistvu ne morem uporabljati explorerja ...
Lepo bi prosiu za pomoč
Hvala
- zaklenilo: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 z reklamami tudi v Raziskovalcu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 40958 (34522) | D3m |
» | Apache - localhost JA, IP naslov NEOddelek: Omrežja in internet | 6639 (6498) | ManDriver |
» | Internet explorer se ugasa - sam od sebe... HELP !Oddelek: Pomoč in nasveti | 1754 (1642) | jarni2 |
» | Poročilo o napaki pri odpiranju igerOddelek: Pomoč in nasveti | 961 (887) | waLkeR^! |
» | Medal of Honor Allied Assault Breakthrough?Oddelek: Igre | 1545 (1207) | teleban |