Forum » Operacijski sistemi » Win XP hall.dll problem
Win XP hall.dll problem
deki_s ::
Windows se noče zalaufat ker je datoteka hall.dll izbrisana al pokvarjena..
Posledično sem vzel cd od win xp, ga dal v kišto, zalaufal recovery console in vpisal "expand x:\i386\hal.dl_ c:\windows\system32\hal.dll", nakar dobim odgovor "Access is denied" ali ima kdo kak predlog???
Posledično sem vzel cd od win xp, ga dal v kišto, zalaufal recovery console in vpisal "expand x:\i386\hal.dl_ c:\windows\system32\hal.dll", nakar dobim odgovor "Access is denied" ali ima kdo kak predlog???
- spremenil: deki_s ()
333333 ::
Verjetno nimas lastniških pravic nad to datoteko.
Al pa poskusi v c:\windows\system32\ attrib -a -r -h -s hal.dll pa pol probi skopirat.
Al pa poskusi v c:\windows\system32\ attrib -a -r -h -s hal.dll pa pol probi skopirat.
Spiritual
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 333333 ()
glede na to da je osebni računalnik, bi jih moral met :) pa še admin geslo ne obstaja, tko da res ne vidm razloga zakaj nebi imel dostopa...
a to kar si napisal vpišem direkt v recovery console? pač dobesedno tako? in kaj dosežeš s tem (se oproščam, sam se ne spoznam tako zelo v te zadeve)
a to kar si napisal vpišem direkt v recovery console? pač dobesedno tako? in kaj dosežeš s tem (se oproščam, sam se ne spoznam tako zelo v te zadeve)
v recovery.
c:
cd \
cd windows
cd system32
attrib -a -h -r -s hall.dll
Ceprav po defaultu to ni read only al pa kaj takega tak da pomoje problem v lastništvu datotek. Se tud da administratorja odstranit.
c:
cd \
cd windows
cd system32
attrib -a -h -r -s hall.dll
Ceprav po defaultu to ni read only al pa kaj takega tak da pomoje problem v lastništvu datotek. Se tud da administratorja odstranit.
Spiritual
Zgodovina sprememb…
ko pridm do tega da vpišem cd windows, mi napiše "the path or file specified is not valid".. sm vpisal dir in pogledal vsebino c particije in vidm Windows mapo na njej, sam iz neznanga razloga mi skos napiše tist kar sm prej napisu.
windows ne zna razlikovat med VELIKIMI pa malimi črkami. Poskusi napisat cd win in stisni tab če ti bo sam ponudil kakšno opcijo.
pa kak chkdsk /f nebi skodil pomoje :)
pa kak chkdsk /f nebi skodil pomoje :)
Spiritual
Zgodovina sprememb…
Midnas ::
Nekaj takega je mene za** pred časom, ko sem bios resetiral. Moral sem nastavit ACHI v IDE.
Mogoče tudi tebe to matra.
Mogoče tudi tebe to matra.
Duhec ::
Daj, bodi tolko dober pa vsaj povej kaj si nazadnje počel, da se je pojavila ta napaka ( inštaliral sistem na novo, dodajal kako usb enoto/disk, spreminjal boot.ini datoteko, izvajal system restore, spreminjal boot vrstni red v Cmosu, odstranjeval viruse/spyware ...), ker brez vzroka se taka napaka ne zgodi. Ali pač, če umira disk.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hal.dll; reševanje vsebine?Oddelek: Pomoč in nasveti | 647 (555) | Hayabusa |
» | Hal.dll problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1292 (1215) | zelodko |
» | zagon win XPOddelek: Pomoč in nasveti | 851 (809) | energetik |
» | Izpad elektrike & Disk Boot Failure (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5427 (4839) | Damjan Jagar |
» | hal.dll ????? kaj je to v winxp? NUJNO PLZOddelek: Programska oprema | 1712 (1558) | OrlyTM |