Forum » Pomoč in nasveti » Uskladitev tv kartice in matične plošče
Uskladitev tv kartice in matične plošče
beni ::
Živjo
Kakšno rešitev mi predlagate?
TV kartica Winfast TV 2000 XP Global in matična plošča Gigabyte 945 GZ - GA 9I945 GZME-RH. Priklop na plošči CD IN (drugega nima) Sam zvok deluje odlično, ko vključim TV tuner pa izgine zvok in se pojavi pokanje.
Preveril sem že vse kombinacije, razen vgradnje dodatne pci zvočne kartice.
Ali bo to pomagalo ali naj menjam TV kartico.
Namreč Winfast TV 2000 Expert deluje normalno, Global pa jezi.
Sem jo menjal za novo drugo, pa je bilo enako.
LP Beni
Kakšno rešitev mi predlagate?
TV kartica Winfast TV 2000 XP Global in matična plošča Gigabyte 945 GZ - GA 9I945 GZME-RH. Priklop na plošči CD IN (drugega nima) Sam zvok deluje odlično, ko vključim TV tuner pa izgine zvok in se pojavi pokanje.
Preveril sem že vse kombinacije, razen vgradnje dodatne pci zvočne kartice.
Ali bo to pomagalo ali naj menjam TV kartico.
Namreč Winfast TV 2000 Expert deluje normalno, Global pa jezi.
Sem jo menjal za novo drugo, pa je bilo enako.
LP Beni
- spremenil: beni ()
roli ::
Napajalnik pri takem problemu se mi zdi,da ne rabiš menjat.
Poizkusi z PCI kartico.Sam sem imel tudi 2000XP Global in Genius Sound maker 5.1 (PCI zvočna za manj kot 20€) in ni bilo problemov z zvokom.Sem pa kartico vrgel ven,ker je totalno zanič.
Poizkusi z PCI kartico.Sam sem imel tudi 2000XP Global in Genius Sound maker 5.1 (PCI zvočna za manj kot 20€) in ni bilo problemov z zvokom.Sem pa kartico vrgel ven,ker je totalno zanič.
http://www.r00li.com
beni ::
Zadeva ne deluje na nobenem compu, ne starem, ne novem. Napajalnik ni kriv, ne deluje pa tudi z dodatno zvočno. Zadeva gre nazaj v trgovino, kupil bom nekaj kvalitetnejšega.
LP Beni
LP Beni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Winfast TV 2000 XP na window 7Oddelek: Strojna oprema | 3176 (1625) | Oldi |
» | Zvok hitrejši kot slika - Winfast 2000 TV WDMOddelek: Zvok in slika | 2494 (2071) | |ke |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10216 (8025) | edublin |
» | TV tuner - pomoč pri izbiriOddelek: Kaj kupiti | 1650 (1366) | Keyser Soze |
» | Leadtek Winfast TV tunerjiOddelek: Strojna oprema | 1408 (1249) | Oven-2k |