Forum » Pomoč in nasveti » zanima me
zanima me
farko ::
Čedalje bolj razmišljam o statičnem ip zaradi šibke linije in nekako smo prišli do sklepa ,da se da malo rešiti s statičnem ip.
Veliko sem prebral na forumih okoli požarnih zidov ter antivirusnih programih.Na pc imam xp z servis pack2 ter antivirusni program bitdefender ter ccleaner.Pomeni dva požarna zida eden v windowsih drugi v antivirusnem programu.Ali je potrebno nameščati še en fireval ali je to zadosti ,ker kar občasno napade je kak trojanec drugega leša pa itak vsi vemo da ga je dosti ne vem kakih zasebnih podatkov pa nimam na pc.
prosim za nasvet in ob enem prosim,da ne brišete posta in se zahvaljujem vsem za odgovore.
Veliko sem prebral na forumih okoli požarnih zidov ter antivirusnih programih.Na pc imam xp z servis pack2 ter antivirusni program bitdefender ter ccleaner.Pomeni dva požarna zida eden v windowsih drugi v antivirusnem programu.Ali je potrebno nameščati še en fireval ali je to zadosti ,ker kar občasno napade je kak trojanec drugega leša pa itak vsi vemo da ga je dosti ne vem kakih zasebnih podatkov pa nimam na pc.
prosim za nasvet in ob enem prosim,da ne brišete posta in se zahvaljujem vsem za odgovore.
farko
Gwanaroth ::
S statičnim IPjem bo tvoj računalnik samo še bolj ranljiv. Če pod pojmom "šibka linija" smatraš počasnost, potem ti statični IP ne bo prav nič pomagal. Da bi imel hitrejšo linijo, moraš pri tvojem ponudniku interneta zahtevati (in seveda plačevati) paket z višjo hitrostjo.
Nevem pa, zakaj uporabljaš dva firewalla. To je čisto brezveze. Raje en požarni zid, pravilno skonfiguriran, kot pa dva, ki delata nekaj "na pol".
Nevem pa, zakaj uporabljaš dva firewalla. To je čisto brezveze. Raje en požarni zid, pravilno skonfiguriran, kot pa dva, ki delata nekaj "na pol".
Lights often keep secret hypnosis..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varnost statičnega IP? Davčna blagajna (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 16960 (14582) | Er333 |
» | Lan ne delujeOddelek: Operacijski sistemi | 986 (916) | imagodei |
» | Switch ali router???Oddelek: Omrežja in internet | 3708 (2702) | Ursus |
» | Statični IP - da ali ne?Oddelek: Omrežja in internet | 1303 (1003) | pitbul |
» | Koliko poizkusov "napadov" dnevno?Oddelek: Omrežja in internet | 2125 (1402) | Cokolesnik |