» »

Laptop na letalu

Laptop na letalu

tiger100 ::

Za 1. maja grem v London in nameravam zraven nesti laptop. Zanima me če ga je dovoljeno nesti na letalo in če je potrebno plačati morda kakšno takso. Ima kdo izkušnje z internetom v hotelih. Koliko kaj stane za 3 dni?
Hvala

Liker ::

Hehe, London in letala. Mam zelo funny feeling da bos lahko vzel s seboj na letalo (carry on) samo vrecko 1L volumna in notri ne-tekoce stvari...

Drugace pa: nasplosno lahko zastonj neses na letalo samo 1 kos (carry on) prtljage, tako da ce ne bos vzel se cesa ti naceloma dovolijo. Laptop se da uporabljati na letalih, naceloma ni problema, sem ze pocel na EU/USA letih. internet pa, khm... V UK tocno ne vem, po evropi in US pa so cene cca 10 Euro/uro ali nekje $10-$15/uro v US.
To je ce kupujes tiste pre-paid variante, ki jih ponujajo. Koliko pa stane ce se zmenis z recepcijo, pa ne vem, ker redkokdaj porabim vec kot 2uri dostopa.

LP

rdecaluc ::

Lahko ga neseš ampak moreš imet samo 1 ročno prtlago tko da bolje da zbašeš laptop tko da gre v 1 torbo.
Est modus in rebus. ,typos

aha tako torej. Drag je net. Kake hitrosti pa so to da je tak drago

Phoebus ::

Ma model, dej, knjigo / sudoku / križanke / cajtung v roke pa bo. Za tole urco brnik-london, pa za ta milimetrski prostor ki je med sedeži, se ti sploh ne splača ubadat s tem. Laptop v ročno prtljabo pa pospraviš pri sebi da ga imaš s sabo v angliji.

Čisto drugo pa je, če greš na dolge čez-lužne lete. Tam lahko prebereš celo tri knjige in rešiš 2 reviji križank >:D

blue ::

Če ne letiš first ali pa business class se ne niti ukvarjat z laptopom (še posebaj za let do Londona - preblizu)..

Na 15" laptopu niti ne moraš dat ekrana dovolj nazaj, da dobiš pravokoten pogled ;(( ;(( (če si economy)

Pa jaz ne sprašujem za net na letalu ampak v hotelu.

nonenone ::

eni hoteli imajo net tisti bolj bedni pa ne, večina pa jih ima, lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Je prenosnik ročna prtljaga? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5320138 (8349) iceman3
»

Letalski nasveti

304676 (4000) St235
»

Potovanje v ZDA (strani: 1 2 3 )

11014605 (10040) Gogo
»

prvič na letalo (strani: 1 2 )