Forum » Loža » Kateri visokotlačni čistilnik?
Kateri visokotlačni čistilnik?
tomazsk1 ::
Živijo!
Odločam se za nakup visokotlačnega čistilnika predvsem za pranje avtomobila oin terase! Odštel bi tam do 140 eur za stvar, zdaj me pa zanima kaj vzeti? Gledal sem v LIDL-u enega za 140eur z 3letno garancijo, samo ne vem, če je še v akcji. Torej kaj priporočate, je to bolj sumljiva kvaliteta ali naj raje vzamem kaj od Kärcher-ja.
Hvala za mnenja!
LP!
Odločam se za nakup visokotlačnega čistilnika predvsem za pranje avtomobila oin terase! Odštel bi tam do 140 eur za stvar, zdaj me pa zanima kaj vzeti? Gledal sem v LIDL-u enega za 140eur z 3letno garancijo, samo ne vem, če je še v akcji. Torej kaj priporočate, je to bolj sumljiva kvaliteta ali naj raje vzamem kaj od Kärcher-ja.
Hvala za mnenja!
LP!
Ted ::
Tisti v Lidlu je bil majka in je bil že eno uro po odprtju razprodan. Karcher je drag in ga nima smisla kupovat, alternativa so tako generični izdelki a-la obi, bauhaus. Verjetno bo kakega v kratkem ponudil tudi Hofer. Če mene vprašaš med temi razlik ni.
Mah...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visokotlačni čistilec (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 31374 (3376) | Zvezdica27 |
» | visokotlačni čistilecOddelek: Loža | 10084 (3854) | lejko0 |
» | Visokotlacni cistilec za avto (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13477 (12384) | IL_DIAVOLO |
» | Kakšen visokotlačni čistilec kupiti?Oddelek: Loža | 29360 (10212) | kuglvinkl |
» | Visokotlačni čistilecOddelek: Loža | 14890 (10354) | LeXani |